Siemens WM12Q460BY

Dacă te interesează un electrocasnic premium pentru spălat rufe atunci maşina de spălat VarioPerfect Siemens WM12Q460BY ar fi răspunsul deoarece e recomandată de clasa energetică A -20%, tehnologiile multiple cu care vine la bord şi cele 1200 rotaţii pe minut.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi chiar dacă există modele cu preţuri inferioare cum ar fi WM12A17HBY eu tot recomand modelul de faţă deoarece este eficient din orice punct de vedere… atât la consum mic de curent (şi orice tip de alte resurse) cât şi la eficienţă la spălare.

Poze

Alături e o imagine cu electrocasnicul din această scurtă recenzie şi se poate remarca faptul că nu arată la fel ca restul modelelor de la Siemens deoarece aceasta are Touch Control (ecranul mare din partea dreaptă) ceea ce presupune că o să putei manevra mai uşor programele prin intermediul butoanelor senzitive. (Din păcate doar această imagine e disponibilă în momentul de faţă, dar sper ca pe parcurs să apară chiar şi filmări)

Cum arată

Specificaţii tehnice

Siemens WM12Q460BY e utilă familiilor cu peste patru persoane deoarece are o capacitate a cuvei de 7 kg şi chiar dacă poate spăla multe haine, viteza de centrifugare e de 1200 rotaţii şi astfel e plasată în clasa B de eficienţă la centrifugare.
Consumul de 1,05 kWh plasează electrocasnicul în clasa A -20% şi asta înseamnă că e cu 20 procente mai eficientă decât alte modele din clasa A.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte fiabilă, iar această fiabilitate e asigurată de garanţia de 5 ani (s-ar putea ca unele magazine să o vândă cu garanţie 2 ani); e utilă familiilor mari datorită capacităţii mari a cuvei; nu consumă multe resurse, aceasta adaptându-şi consumul de resurse în funcţie de necesităţi; zgomotul produs nu e prea mare. Un alt lucru util e faptul că dispune de programare întârziată aşa încât aparatul să spele seara (dacă curentul e mai ieftin în acea perioadă a zilei) ori într-o perioadă dorită.
Contra: preţul e cam mare. Însă, chiar dacă la achiziţie scoateţi mai mulţi bani, pe parcurs vă va face să plătiţi mai puţin deoarece nu consumă prea multă energie electrică ori apă.

Concluzie

Siemens WM12Q460BY ar putea fi considerat un gadget datorită multiplelor funcţii şi tehnologii şi trebuie menţionat că va trebui citit manualul de utilizare înainte de folosirea maşinii deoarece sunt multe lucruri care trebuie ştiute.
Alături e un clip care demonstrează ce e VarioPerfect, nu Vaio Perfect.

Te-ar mai putea interesa