Siemens WM12A17HBY

Mașina de spălat Siemens WM12A17HBY e din clasa A-10%, are o putere de centrifugare de 1200 Rpm, cuvâ în care încap 5,5 kilograme de haine AquaTronic și sistem de detectare a spumei. Eficiența energetică e A – 10% ceea ce înseamnă că are un consum cu consum redus cu 10% (0,17kWh pe kg) clasa A care e de 0,19kWh pe kg. (Nu știu dacă asta impresionează pe cineva.) Evident că WM12A17HBY este un electrocasnic premium și de aceea are Aqua Tronic și acel sistem care detectează spuma. Prima funcție e unul care se ocupă cu gestionarea apei, iar al doilea nu cred că are rost să-l descriu. Evident că tehnologia legată de consumul și gestionarea consumului de apă sună bine în teorie… probabil că și în practică tot așa e.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». În opinia multora are un preț extrem de bun venind cu atâtea tehnologii la pachet și trebuie recunoscut că raportul preț / calitate e destul de bun și produsele Siemens se dovedesc destul de fiabile în timp.

Poze

Din faţă

Specificaţii tehnice

Siemens WM12A17HBY este o mașină de spălat rufe care e încărcată frotal cu rufe. Are multe detalii tehnice care impresionează și unul dintre ele este capacitatea de centrifugare de 1200 rotații pe minut care poziționează electrocasnicul în clasa de eficiență pentru centrifugare C.

Capacitatea de rufe cu care poate fi încărcată – 5,5 kg, o face o mașină bună pentru familiile cu 3-4 persoane. Evident că are și multe programe de spălat pentru tine și familia ta, iar printre aceste programe se numără cel de spălare rapidă (cel de 30 minute), dar și cel de spălare a lânii.

Păreri pro şi contra

Pro: poate fi incorporată sub blat (îi oferă un plus de eleganță și așa ar putea consuma spațiu puțin fiind mai greu de remarcat), nu produce zgomot mare (la spălare are un zgomot de 59 decibeli, iar la centrifugare are vreo 76 decibeli).
Contra: prețul de peste 1000 lei. (Probabil că și materialul din care e făcută ușița cam lasă de dorit dar nu cred că o puteau face din fier.)

Concluzie

Siemens WM12A17HBY este un electrocasnic de excepție de la Siemens și nu există vreun motiv pentru care nu la-i achiziționa. Dacă vrei ceva bun și cu un preț decent atunci probabil că acest model WM12A17HBY ar fi unul dintre cele mai bune, de la o marcă de renume.

Te-ar mai putea interesa