Sharp LC40LE540E

Dacă te interesează un LED de 101-102 centimetri atunci îți recomand un Sharp LC40LE540E deoarece e un model nou al anului 2012 care nu doar arată foarte bine ci e și foarte capabil. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un televizor LED care are suport 1080p, porturi de rețea (inclusiv portul wireless), tunere digitale (chiar și tuner DVB-C) și care poate fi conectat la orice aparat modern.

Poze

Sharp LC 40LE540E e un televizor modern care arată foarte bine și singurul lucru care v-ar putea deranja pe partea de estetică ar fi piciorul, iar pentru a trece peste această posibilă problemă puteți achiziționa un suport. Montarea nu e deloc complicată deoarece greutatea TV-ului e de undeva la 20 kilograme, iar două persoane nu vor întâmpina vreo problemă în acest sens.

Televizorul

Specificaţii tehnice

LC40LE540E e un televizor foarte bun care nu costă prea mult având în vedere caracteristicile sale. Dispunând de tuner dvb c o să puteți viziona canale în format HD, iar playerul multimedia integrat o să vă ajute la vizionarea diferitelor tipuri de fișiere populare. Are și suport 1080p, adică pentru vizionarea filmelor Blu-ray

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și caracteristici, dacă pot spune așa, e unul foarte bun; beneficiază de o garanție standard de 2 ai care poate fi mărită în funcție de necesități; ecranul e unul mare și furnizează o imagine foarte clară dacă și sursa e una foarte bună (prin sursă mă refer dacă filmul luat de pe ‘net ori din alte părți are o calitate bună); ecranul este unul foarte mare și având o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli o să vedeți clar filmele Blu-ray ori cele *.mkv.
Contra: nu știu cât de avansate sunt funcțiile smart, chiar dacă are LAN și wireless.

Concluzie

40LE540E este un aparat tv pentru persoanele care vor mai mult și dispun de resursele financiare necesare. În opinia mea prețul nu e mare având în vedere că că are un ecran mare și multe caracteristici foarte utile. Nu știu dacă are și capabilități 3D și nici  nu știu dacă are suport de conversie 2D în 3D pentru filmele care sunt 2D, adică normale. Spun asta deoarece am văzut că pe unele site-uri scrie că are 3D, dar poate că e vorba despre două modele similare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sharp LC40LE540E”

Comentariile sunt închise.