Sharp LC39LE650V, TV Smart ieftin

Sharp LC39LE650V (LC-39LE650V) e un televizor din gama 2013 care incorporează facilități 3D, dar și Smart. Tu o să beneficiezi la maxim de pe urma acestora deoarece mulțumită caracteristicii 3D tu o să beneficiezi de un refresh mai mare care o să te ajute și la jocuri, iar portul de rețea (caracteristic unui Smart TV) o să te ajute să-l legi la internet.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Sunt chiar uimit de cum arată, dar și de costul de achiziție foarte mic. Dacă te interesează să-l conectezi la net fără fir atunci va trebui să cumperi un adaptor wireless deoarece televizorul e unul Wireless Ready.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de caracteristici are un ecran de circa 98 centimetri (aproape un metru), rezoluție Full HD, sunet de excepție și tunere digitale (pentru urmărirea transmisiilor la calitate HD), dar și porturi utile. Dacă vrei să-l legi la net atunci cel mai bine ar fi să o faci cu un fir deoarece pentru wi-fi ai nevoie și de acel adaptor și poate că la un moment dat nici nu o să te mulțumească semnalul.
Având HbbTV înseamnă că poți conecta televizorul la o gamă largă de conținut sau mai bine spus poți avea parte de conținut online.

Lucrurile pe care eu le consider atuuri sunt imaginea, caracteristicile superioare de imagine, playerul integrat și capabilitățile smart (porturi de rețea etc). Iar, mișcările vor fi foarte realiste deoarece are Active Motion 200 Hz… un fel de refresh software.
Din păcate nu vine cu Android, însă are un soft similar cu un browser capabil.

Au trecut vremurile când trebuia să-ți cumperi o plasmă pentru a te bucura de niște imagini calitative. Acum, cu un LED ai imagini mult mai bune, dar și avantajele acestuia cum ar fi o greutate mică și un consum extrem de mic de curent. Cu toții știm că televizoarele plasmă aveau o greutate exagerată, dar și un consum de curent careți umfla facturile.
Mulți merg pe varianta Samsung ori LG, dar Sharp nu trebuie neglijat datorită prețului… la interior tot cam același lucru e.

Un comentariu la „Sharp LC39LE650V, TV Smart ieftin”

  1. Softul Aquos poate concura cu cel Smart Hub de la Samsung, iar cu Hbb Tv ai acces la continut online de tip streaming.
    Eu l-am luat in principal pentru ca are ecran mare… prea putin am fost interesata de 3d sau ca-i smart.
    Oricum il recomand.

Lasă un comentariu