Sharp LC-52LE820EV

Televizorul LED Sharp LC-52LE820EV e unul de 132 cm, cu rezoluție FullHD și player multimedia prin USB. Datorită diagonalei sale generoase, se potrivește doar într-o încăpere mare sau cu puțin mobilier, astfel încât să puteți instala și un sistem home cinema corespunzător. Îmi place tare mult design-ul acestei serii: negru lucios cu dungi gri pe margine și în partea de jos. Pentru a vă face o idee despre el am postat o poză cu acesta dar și un clip Youtube. La un așa preț nu prea sunt alternative și cu siguranță veți face o alegere bună în special că are player multimedia incorporat cu redare Divx HD. Deci puteți copia fișiere media de pe laptop sau PC pe memoria flash (cu interfață 2.0/3.0) pentru ca apoi să le vizionați pe TV. Nu are conexiune la internet, dar un model cu Aquos Net + și tehnologie 3D e LC-70LE835E. Doar că acela costă triplu și deci nu e chiar accesibil, acesta având un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam aşa arată

Specificații tehnice

Are o diagonală generoasă de 52 de inci (e evidentă din codul său) sau 132 de cm. Tehnologia de iluminare e LED care oferă un plus de claritate imaginilor datorită contrastului numit Mega Contrast. Deasemenea are o rezoluție Full HD, unghi de vizibilitate de 176 de grade, aspect imagine 16 pe 9, tehnologie de RGBY și refresh de 100 Hz. Nu e vorba de un tv cu imagine 3D ci unul destul compact și funcțional. Vine cu două boxe de 10 W fiecare și tehnologie audio Dolby Surround. La capitolul conectori are intrare USB 2.0 pentru stick, ieșire audio 3.5 mm pentru sistem audio sau căști, trei HDMI-uri, component, LAN RJ-45, SCART și ieșire audio digitală.

Având în vedere că Sharp LC-52LE820EV e un televizor și nu un monitor, are tuner digital DVB-C/T și redare video PAL, SECAM și NTSC. Ca și o caracteristică specială are EPG. E destul de greu de transportat deoarece cântărește vreo 35 de kilograme dar diagonala își spune cuvântul. Consum e mult sub o plasmă și deci poate fi considerat deasemenea un plus.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design elegant, player integrat, boxe puternice, imagine foarte clară, trei porturi HDMI (puteți conectao consolă, un laptop și un player multimedia performant).

Minusuri: nu are imagine 3D.

Concluzie

Jos se poate viziona cele trei televizoare din această serie (de 40, 46 și 52 de inci) și bineînțeles cel de 52 de inci e modelul de mai sus Sharp LC-52LE820EV:

Te-ar mai putea interesa