Sharp LC-70LE835E

Televizorul LED 3D Sharp LC-70LE835E de 177 cm şi cu rezoluţie Full HD e cel mai bun model de la acest producător deoarece are cam toate dotările posibile (doar tehnologia touch lipseşte). În primul rând, pot spune că se adresează celor pasionaţi de filme HD şi Full HD Blu-Ray şi care-şi pot permite un astfel de „lux”. Se potriveşte de minune într-o cameră mare şi puteţi avea chiar şi un mini cinema. Poate fi o investiţie deoarece nu mai trebuie să cumpăraţi un nou TV pentru o perioadă îndelungată. Caracteristicile speciale ale acestui televizor sunt: tehnologie 3D, internet Aquos Net+, media player incorporat, multitudine de intrări, tehnologii audio şi de imagine. Dacă nu vă permiteţi un astfel de model, LC-52LE820EV e recomandarea mea. LC-70LE 835 E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată
Telecomanda

Specificații tehnice

După cum am precizat anterior e vorba de un televizor cu ecran LED 3D. Deci nu mai sunteţi nevoiţi să achiziţionaţi filme 3D deoarece tv-ul va converti automat de la imagine 2D la cea 3D. La capitolul audio are două boxe stereo de 10 W fiecare, amplificator digital, control automat al volumului AVC, Dolby Surround, Virtual Surround, tehnologie audio HD Soundsystem MPEG4 AVC şi AAC.

Pe partea de video vine cu: o diagonală de 177 de cm (circa 70 de inci), tehnologie de iluminare Full LED backlight la 200/100 Hz, rezoluţie Full HD, contrast dinamic de tip Mega Contrast, tehnologii Panel (3D, UV²A, RGBY, procesare culoare 8 biţi) dar şi altele. Deasemenea are tunere digitale DVB-T, C şi tuner TV cu redare video PAL şi SECAM. Vine şi cu intrarea pentru antenă în caz că optaţi pentru un pachet TV cu antenă.

Are player multimedia integrat cu conectare USB (poate reda foto, video şi audio) dar şi DLNA. Sharp LC-70LE835E vine cu următoarele intrări şi ieşiri: reţea (RJ-45 şi Wireless), VGA, SCART, patru HDMI-uri, USB 2.0, component, audio digital etc.

Probabil cea mai interesantă caracteristică a asa e AQUOS NET + care e o modalitate de a accesa conţinutul (fie el şi media) de pe internet. Având în vedere căe un model de dimnesiuni mari, consumul de 136 de W mi se pare foarte mic, însă e destul de greu (43 de kilograme), motiv pentru care e nevoie de 2 persoane pentru a-l muta sau transporta.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: player integrat foarte bun în special că are redare Divx HD, diagonală generoasă, telecomandă funcţională, arată bine, imagine 3D, difuzoare puternice dar şi altele.

Minusuri: preţul.

Concluzie

TV-ul LED 3D Sharp LC-70LE835E este un model generos şi cel mai bine se poate observa în clipul de mai jos (e o variantă destul de similară):

Te-ar mai putea interesa