Sharp LC-42LE762E, TV LED de 106cm

Și cei de la Sharp au lansat nou linie de televizoare a anului 2014, iar televizorul Sharp LC-42LE762E face parte din aceasta. Din păcate nu are suport 4K, dar tot e un televizor foarte rapid și care afișează o imagine foarte clară. La imaginea calitativă nu contribuie doar suportul 1080p, ci și tunerul digital triplu.

Deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi » putem spune că nu e un televizor prea scump. Normal că are port wireless, iar softul e unul avansat făcând din televizor unul de tip Smart.
Aspectul e unul plăcut și nu aș putea spune că se diferențiază cu mare lucru față de televizoarele din generațiile anterioare.

Televizorul
Televizorul

Ecranul e unul de 106 centimetri, iar rezoluția e una optimă vizionării de filme Blu-ray deoarece e vorba despre o rezoluție 1920×1080 pixeli. Datorită refresh-ului de 300Hz aș putea spune că e un televizor numai bun pentru jocuri, dar și filme 3D.
Chiar dacă ecranul e unul mare de 42 inci, consumul de curent e minimal de 49W, iar greutatea e de 14 kilograme.
Având suport pentru 3D acest televizor vine și cu 4 perechi de ochelari 3D așa încât să nu trebuiască să mai cumpărați unii.

Plusurile acestui model ar fi că are port wireless integrat, cele 4 porturi HDMI, imaginea de foarte bună calitate, sunetul calitativ (de dts nu știu nimic) și că e ușor de utilizat.
Ca minusuri aș menționa că partea soft nu e chiar așa de avansată precum la Samsung, dar depinde ce vreți. Are un tuner foarte capabil, dar nu o să-l poți utiliza la capacitate maximă deoarece în România nu există televiziune terestră în format digital.

Așa de final pot să spun despre acest televizor că e unul destul de bun prin prisma calității și funcționalității. E bun chiar și pentru cei care vor un televizor bun și în tendințe.
Eu sunt de părere că nu ar trebui să vă deranjeze prea mult că vine fără suport 4K deoarece pe piață nu sunt prea multe filme de acest fel. Iar, dacă ar fi avut această capabilitatea atunci ar fi fost mai scump deoarece ar fi avut nevoie de un procesor mai puternic

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sharp LC-42LE762E, TV LED de 106cm”

Comentariile sunt închise.