Serioux SG4C700TAB, tabletă de 7″ cu 3G

Serioux SG4C700TAB e una din multele multele tablete accesibile de la acest brand și care poate concura cu multe tablete de la producători destul de cunoscuți. Designul e cel uzual și deci poate fi confundat cu oricare altă tabletă similară. Spatele său e unul alb cu suprafață mată și nu lucioasă. Prefer tabletele cu spate mat deoarece pot fi ținute mai ușor în mâini și cele cu suprafețe lucioase amprentele sunt prea evidente. Nu e o tabletă simplă ci una cu 3G, deci vă puteți conecta la internet chiar și cu o cartelă SIM, nu e nevoie neapărat de o cartelă SIM.

Tableta costă mult mai puțin decât un laptop și decât oricare altă tabletă de la producători mai cunoscuți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Dual Core de tip Cortex A9 de 1.2 GHz are și un procesor grafic Mali 400. Puteți folosi ecranul cu 5 degete iar rezoluția e una decentă – 1024 cu 600 pixeli. Putea fi chiar și HD dar ar fi scăzut doar autonomia tabletei. Are suficientă memorie RAM pentru multitasking și actualele aplicații. Spațiul de stocare de 8GB e ok, însă cel utilizabil e mai mic deoarece sistemul se află pe acesta. Se poate extinde memoria de stocare cu un card de memorie.

Dotările acestei tablete sunt următoarele: camera web, cameră principală, GPS, Mali 400, WiFi, 3G, port audio și port USB. E destul de ușoară pentru dimensiunile sale – 340 grame. Are Google Play pentru a putea instala și alte aplicații, iar multe dintre ele sunt gratuite.
Sistemul de operare e Android 4.1 Jelly Bean și nu e chiar cea mai nouă versiune, dar nici nu e nevoie de 4.2, 4.3 sau 4.4. Spun asta deoarece și acesta e rapid și fluent. poate fi folosit și ca un sistem de navigație cu o aplicație corespunzătoare deoarece are GPS.

Plusuri: are o autonomie de circa 4 ore (depinde cum folosiți tableta), 3G, suficient spațiu de stocare și memorie RAM decentă.
Minusuri: nu are bluetooth (în cazul în care aveți o tastatură wireless).

Serioux SG4C700TAB e o tabletă bună pentru cât costă și pretențiile nu pot fi așa de mari. Deci nu vă puteți aștepta la prea multe accesorii din partea producătorului. Totuși veți primi acel cablu OTG (conectare tastatură ori stick USB) și USB pentru transferul datelor. Dacă aveți mai mulți bani, alegeți una cu configurație mai bună și fără 3G (în cazul în care nu folosiți o așa conectivitate).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Serioux SG4C700TAB, tabletă de 7″ cu 3G”

 1. E foarte interesant cum romanii se pricep la de toate. Oricum la acest gadget s-au priceput de minune deoarece sunt incantat de el. E un dispozitiv foarte util atunci cand nu ai ce face la lucru.

 2. Cateva comentarii:
  PRO:
  1-Are Bluetooth,o folosesc cu casca Bluetooth!
  2-Este dual sim,un slot pentru 3G voce+date(functioneaza cartela Digi Mobil) si una GSM pentru sim-uri obisnuite 2G avand valori SAR extrem de mici:0,352w/kg-cap,0,379w/kg-corp in 2G si0,513w/kg-cap,0,193-corp in 3G;
  3-Se rooteaza usor cu majoritatea programelor existente pentru aceasta operatiune;
  4-Se poate folosi 4-5 ore si se incarca in 2-3 ore incarcare completa de la 0%.
  5-Are un GPS foarte performant,ajutat de A-GPS si EPO se conecteaza la sateliti aproape instantaneu.
  6-Accesorii numeroase:husa piele leather case,cablu OTG,cablu USB,casti,incarcator:
  CONTRA:
  1-Materiale ieftine vizibile in constructie,evidente la:display,camera,un singur difuzor sunet modest;
  2-Android 4.1 destul de vechi cu slabe sanse de update in viitor;
  3-Punctaj mai slab in teste fata de alte tablete obisnuite:8563-Antutu iar AX4 Nano-12910
  4-Nu este recomandabila pentru jocuri performante,se blocheaza si are lag frecvent;
  5-nu este prea cunoscuta,foarte putini specialisti putand oferi informatii corecte despre ea (ex:multe magazine online afiseaza ca poza de prezentare alta tableta in locul acestui produs!!!!)
  Concluzie:
  La banii cheltuiti ofera specificatii mult superioare gamei de tablete ieftine avand performante similare mai degraba cu tabletele cu pret mediu.Indubitabil este BEST BUY atat intre tabletele ieftine cat si intre cele cu pret mediu.

Comentariile sunt închise.