Serioux S718TAB, tabletă ieftină cu 3G

Actualizare 27.01.2014: S718TAB e disponibilă la ofertă aici la un preț de 244 lei (transport inclus), preț valabil 5 zile începând de astăzi. Link-ul inițial era greșit pus înspre modelul S1005KTAB.

Actualizare 12.06.2013: Serioux S718TAB are acum un preț redus cu 15% (circa 100 lei), iar cadou e oferit o cartelă Sim Prepaid Promo Date. Mai multe detalii aici.

Articolul din 11.06.2013
Serioux S718TAB e tableta ideală pentru cei care sunt în căutarea unui model cu 3G incorporat și care să nu costă prea mult. În mod normal are un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar acum are o reducere de 15% și se oferă și o cartelă SIM Prepaid așa încât să poți sta pe Internet din prima. Având Android 4 înseamnă că o să vă puteți bucura de cele mai noi jocuri și aplicații cu ajutorul acestui tablet.

Aspect

Aspectul e unul caracteristic acestor tablete oarecum românești, mai exact fața e neagră, iar spatele e alb. Ecranul fiind unul de 7 inci cred că o să găsiți cu ușurință o husă compatibilă.

Tableta
Tableta

Caracteristici tehnice

Modelul S718TAB vine cu un ecran de 7 inci a cărui rezoluție e de 800×480 pixeli, ceea ce înseamnă că filmele HD se vor vedea destul de bine. Procesorul e unul de 1.2 giga, iar placa video e un Mali 400 de tip dual core. Datorită acestui cip grafic o să vă meargă jocurile destul de bine. Referitor la memorie trebuie știut că are 512 mega de RAM și spațiu intern de stocare de 4GB.

Păreri pro şi contra

Atuurile acestui model sunt prețul deloc mare, multitudinea de conexiuni disponibile și hardware-ul la zi. Prețul nu mi se pare deloc exagerat pentru o tabletă care are 3G, greutate deloc mare și o autonomie ridicată (bateria ține undeva la 5 ore). Chiar dacă memoria internă nu e prea mare (are 4GB din care doar 1-2GB sunt utilizabili deoarece restul e ocupat de sistemul de operare), aceasta poate fi mărită cu ajutorul cardurilor de memorie cum e Kingmax Micro-SDHC, 32GB, Class 10. Alte tablete nu au camere, dar acesta are două: una pentru convorbiri, iar cealaltă pentru făcut poze.
Din păcate rezoluția ecranului nu e una HD.

Concluzie

Dacă vrei să ai Internet oriunde atunci acest lucru e posibil doar cu ajutorul unui tablete dotate cu 3G precum aceasta. În general astfel de tablete costă undeva la 1000 de lei, dar cu Serioux ieși mult mai ieftin. Recunosc că nu se poate compara cu un model Asus sau Samsung, dar tot același lucru îl poți face fără vreo problemă.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Serioux S718TAB, tabletă ieftină cu 3G”

  1. Si eu am un model similar de 7 inci dar fara 3G. Aceasta e foarte buna deoarece are modemul incorporat si nu te mai stresezi cu diferite adaptoare de la Digi care s-ar putea sa nu mearga.

  2. Am acest model si pana acum sunt multumit de ce poate. Designul e foarte similar cu cel al telefoanelor Samsung, lucru care imi place foarte mult.

  3. Acest model era exact ce vroiam. Am cautat mult timp un model care sa fie compatibil cu orice fel de cartela care are atasat un abonament 3G si uite ca am gasit-o. Pretul e foarte bun si nici nu cred ca exista vreun model de la un brand cunoscut care sa aiba pret mai mic ca a acesteia.
    Jocurile merg destul de bine, dar nu m-am jucat prea intens asa incat sa pot spune ca exista vreun joc care sa nu mearga sau ceva de genul.
    Semnalul la internet e destul de bun prin wireless cat si la 3G dar nu trebuie exagerat deoarece in padure s-ar putea sa nu mearga 3G-ul, iar wireless-ul nu merge la o distan'[ mai mare de 50 de metri… acuma depinde si de cate ziduri sunt.

Comentariile sunt închise.