Serioux GoTab S9706

Tableta Serioux GoTab S9706 e una dintre cele mai reușite modele ale acestui producător deoarece poate fi considerat ca o alternativă la iPad Mini cu vreo 600 de lei mai ieftină. Spun asta deoarece are unele caracteristici hardware asemănătoare (memorie RAM, spațiu, rezoluție etc.), doar ecranul diferă. Bineînțeles diferența de preț e justificată și de autonomia oferită care e comparabilă cu cea  unui laptop. E bine construită, se simte bine în mâini și datorită formei sale 4 pe 3, e ideală pentru navigare web. Pentru filme, cele de tip wide sunt mai bune însă pentru jocuri, ambele tipuri sunt bune. GoTab S9706 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Procesorul e unul decent pentru vizionarea de filme HD sau rularea unor jocuri mai complexe – Cortex A9 1GHz Dual Core cu Mali 400. Ecranul de 9.7 inci e unul de tip IPS HD și deci oferă unghiuri largi de vizibilitate în orice aplicație. Multitaskingul e decent cu 1GB memorie și nu sunt aplicații care să necesite mai multă memorie. Chiar și memoria internă mi se pare decentă – 16GB, dar având în un cititor de carduri, puteți să-i puneți și un card.

Dotările sale sunt cele uzuale: card reader, cameră web, cameră principală, USB și HDMI de tip mini. Deci nu veți realiza cine știe ce poze, dar camera frontală e decentă pentru socializare. Nu are conectivitate 3G, dar se poate rezolva cu funcția hotspot a telefonului. Conectivitatea Wi-Fi e ideală pentru uz casnic (dacă aveți un router wireless) deoarece viteza e decentă și aveți internet gratuit pe tabletă.

Are chiar și suport Flash 10.3 deoarece are Android 4.0 și dacă nu știați Android 4.1 nu mai are suport flash, dar oferă alte caracteristici interesante. Greutatea ei e corespuzătoare pentru dimensiunile sale și vă recomand un stand universal pentru ea (sunt utile chiar și cele de la tabletele concurente de dimensiuni generoase).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e accesibilă, ecran generos, procesor grafic decent pentru cele mai noi jocuri, sistemul de operare se mișcă decent și are ieșire HDMI.

Minusuri: autonomia nu se poate compara cu cea a tabletelor premium.

Concluzie

Serioux GoTab S9706 e o alegere bună dacă nu țineți neapărat la autonomie și mai degrabă la funcționalitate. Chiar dacă nu sunt asamblate în România, par să fie destul de fiabile și asta o supun și nemții. Ei consideră că au un raport performanță/preț foarte bun, însă se plâng că nu au apărut și la ei:

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Serioux GoTab S9706”

  1. Cred ca pentru banii care ii dai pe ea face foarte multe. Eu am un model mai vechi si cred ca am sa o iau pe aceasta sa vad ce poate.

  2. La multi ani in primul rand in al doilea rand mi am comandat si eu aceasta tableta si trebuie sa ajunga pe 4 ian. si am si eu o intrebare credeti ca nu are difuzor si microfon,am gasit asta intr_un comentariu. Va multumesc!

  3. Foarte bun acest model, iar jocurile merg excelent.
    @parvu difuzor are, insa microfon nu stiu pentru ca nu am incercat sa vorbesc pe net cu ea, dar din moment ce are web cam ma gandesc ca are si microfon.

  4. Eu am aceasta tableta so she misca de stul de bine nustiu la jocuri ca Inca nu miam bagat stie cineva cum se insaleaza jocuri?

  5. Nu gasesc deloc pe net un review video a acestei tablete. As vrea sa stiu ce poate la pretul de acum de 699-799 lei.
    Apropo, are Cortex A9 Rockchip 3066 Dual-Core 1.6ghz

Comentariile sunt închise.