Serioux Force V2

Serioux Force V2 este un calculator pentru persoanele mai pretențioase și asta deoarece are procesor A8 X4 5600K, multă memorie RAM, hard de un terra și vine cu cadouri (un SSD Kingston SSDNow V+200 cu adaptor). Nici nu costă prea mult deoarece poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și periferice cum ar fi mouse și tastatură sunt incluse în pachet.

Poze

Se poate vedea că acest model are carcasa precum modelul Smart V2 care e un model destul de bun. Pe partea de estetică nu este mare lucru de remarcat, iar despre carcasă ar trebui spus că e un model middletower. Aceasta este ideală pentru gaming deoarece are o sursă de 450W și va suporta plăci video puternice.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Force V2 vine cu un AMD A8 5600K care nu e procesor, ci APU. Asta înseamnă că are GPU integrat, mai exact un AMD Radeon HD 7560D care este peste Nvidia GT 630M… din ceea ce spun cei de la AMD. Placa de bază este un model FM2 și aruncând un ochi aici nu cred că-ți va fi greu să ghicești despre ce model este vorba. Pe partea de unități are HDD, SSD (cadou) și DVD. SSD-ul nu e greu de montat și are o capacitate bună de 60 de giga.

Păreri pro şi contra

Pro: e un sistem pentru pasionații de jocuri; poate fi upgradat cu ușurință, deși în momentul de față nu este necesar acest lucru; are un preț foarte bun și despre raportul dintre preț și performanță se poate spune că este ideal; SSD-ul vă va ajuta să rulați aplicații foarte rapid; garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la 3 ori 4 ani.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei un sistem de gaming atunci acesta ar fi bun venind cu cip AMD. Placa video este una integrată, dar să nu vă lăsați înșelați deoarece e foarte bună și, după cum ziceam mai sus, este echivalentă modelului GT 630 de la Nvidia care e o placă video cu memorie dedicată. Dacă vreți să-i adăugați o placă video cu memorie proprie atunci acest lucru este posibil, recomandarea mea fiind un model de la AMD așa încât să funcționeze în mod Crossfire cu cipul grafic din APU.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Serioux Force V2”

  1. Salutare gameri, acest pc este quad-core cami vine sa cred, ce spuneti sami iau serioux performance v9 sau acest sistem?
    Sarbatori fericite!

  2. Da, un Serioux performance v9 + AMD Radeon R7750 ar fi o alegere superioară (sau HD 7750). Îți recomand o placă video AMD deoarece procesorul e unul APU (cu integrată, pentru ca apoi să beneficiezi de Dual Graphics – integrată+dedicată). Vei ieși cu vreo 100 de lei în plus, dar merită!

  3. Nu prea inteleg sami cumpar Serioux Performance v2 ( apu- amd a8 x4 5600k) sau Serioux Performance v9 ( intel core i3 2120 3.30ghz? Deci poti sami explici ca sa inteleg si eu.
    Craciun fericit cu tot ce va doriti, sanatate, numai bine

  4. Din pacate nu vine cu o placa video dedicata AMD de 1 gb pe 128 de biti. Trebuia sa vina si cu o placa video dedicata ceea ce este foarte rau. Daca se respectau cei de la serioux puneau o placa video dedicata….

  5. Cati gb are placa video?Sistemul Serioux Force V2 e bun pentru grafici medii sau high la unele jocuri precum Assassins Creed 2,Revelations,Brotherhood,3 sau Gta4,Battlefield 3,Skyrim,Need For Speed The Run,Darksiders 2,Darkness 2,The Amazing Spiderman,Spiderman Web of Shadows?

Comentariile sunt închise.