Serioux Elite V5

Dacă-ți plac jocurile atunci cred că ar trebui să investești într-un PC gata asamblat cum e Serioux Elite V5. Îl recomand deoarece vine cu cele mai tari componente de pe piață cum ar fi i7 3770, GeForce GTX650, mulți giga memorie RAM, SSD și hard de 2 terra. Vine la pachet cu maus și tastatură, și singurul lucru care lipsește e monitorul. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că e deloc mult pentru un super PC ca acesta.

Poze

Carcasa e una de culoare neagră, fiind un Thermaltake V4. Alegerea celor de la Serioux mi se pare foarte inspirată deoarece carcasele Thermaltake sunt foarte bune când vine vorba despre răcire. Iar, dacă vreți să faceți câteva modificări la calculator atunci carcasa o să vă permită acest lucru fără probleme.

Carcasa

Specificaţii tehnice

Calculatorul Serioux EliteV5 e unul foarte bun în opinia mea deoarece vine cu ce e mai nou în materie de tehnologie. De exemplu, procesorul i7 e de curând apărut, iar despre placa video GTX 650 se poate spune același lucru. Dacă te interesează cu aproximație cum merg jocurile atunci cred că preview-ul de alături o să te lămurească. În opinia mea, jocurile vor merge la detalii maxime fără vreo problemă, dar cu condiția să nu instalați XP, ci Windows 7 ori 8 pe 64 bit.

Păreri pro şi contra

Pro: performanța sistemului e absolută, indiferent de tipul sarcinii; garanția e una de 2 ani, iar la nevoie poate fi mărită cu unul ori doi ani; grafica e una excepțională datorită faptului că cei de la Serioux au mers pe varianta Nvidia (o alegere foarte inspirată); puterea de procesare e extremă datorită procesorului Intel cu patru nuclee reale și 8 virtuale; carcasa e una aerisită și cu o sursă puternică de 650W care va furniza toată puterea de care au nevoie componentele de top.
Contra: nimic.

Concluzie

Am văzut că pe un site scrie că sistemul suportă doar 4GB memorie RAM, dar în opinia mea e o greșeală deoarece plăcile de bază suportă chiar mai mult de 8 sau 16 giga. Pentru a vă face o părere despre cum arată carcasa puteți viziona clipul de alături, iar din acesta sper că puteți vedea cât e de aerisită.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Serioux Elite V5”

Comentariile sunt închise.