Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung WB210

Aparatul foto digital Samsung WB210 e pentru acele persoane care sunt în căutarea unei camere cu mulţi megapixeli, posibilitatea de a filma la înaltă definiţie, să aibă posibilitatea de a-şi extinde memoria cu card şi au un preţ mic. PL120 ar fi ceva asemănător, dar nu costă mult ca aparatul din acest mini review (e un preţ aproximativ pentru această cameră, dar vă asigur că ar merita şi mai mult iar dacă o vreţi cu un preţ mai mic atunci ar trebui să vă uitaţi la resigilate că poate găsiţi un resigilat ieftin – cu până la 200 lei mai puţin). Sunt sigur că multe persoane cumpără acest aparat deoarece are ecran senzitiv. Pe unii poate îi ajută, dar pe mine mă enervează. Pe partea de alternative PL120 e un aparat similar, dar eu tot îl recomand pe cel din această mică recenzie deoarece arată bine şi nu costă prea mult… pe lângă faptul că are multă noutate în el (port HDMI, 14 megapixeli şi filmare 720p). Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din pozele de mai jos poate vă puteţi face o părere despre această cameră şi capabilităţile ei.

Din faţă

E cu suport touch

Specificaţii tehnice

Samsung WB210 e o cameră de 14,2 megapixeli şi care are un senzor CCD. Iar pe partea de optică impresionează zoom-ul optic e de 12x, iar cel digital e de 1-5x. Un alt lucru care îi va încânta pe mulţi e faptul că filmează în format 720p la rezoluţia de 1280 pe 720 pixeli. Ecranul e unul de 3,5 inci şi pe acesta se pot urmări rezultatele filmării ori fotografierii. Aceste rezultate pot fi urmărite și pe un televizor performant deoarece aparatul are HDMI.
Aparatul Samsung WB210 are card micro SDHC şi memorie internă pentru câteva poze.

Păreri pro şi contra

Pro: stă bine la zoom optic, are 14,2 megapixeli, filmează la înaltă definiţie şi nu costă prea mult. Poate cel mai mare plus e faptul că are ecran senzitiv.
Contra: nu filmează 1080p şi nu suportă mai multe tipuri de carduri.

Concluzie

Aş recomanda un Samsung WB210 pentru cei care vor un aparat ieftin cu tehnologie nouă în el. Vă asigur că-şi merită banii deoarece poate filma HD ceea ce înseamnă că clipurile video au o calitate excepţională.

P.S.: Nu scrie cu ce sisteme de operare e compatibil, dar sunt sigur că e compatibil cu Windows XP, Vista, 7 şi probabil cu Mac OS X. Prin compatibilitate nă refer la faptul că ar putea fi conectat prin USB la un PC/laptop pentru a scoate pozele de pe el.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Despre Samsung WB700 ce parere ai?
    Stau intre Samsung WB700 si Sony Cybershot DSC-WX7 nu ma pot hotara si nici nu stiu daca mei e ceva mai bun la banii astia.Dar dintre astea doua care ar fi?
    Am inteles ca bridge-urile asta ieftine is praf si nu merita.Merci.

  • Naşul

    Ambele modele sunt destul de bune.

  • Am gasit altceva mai bun: canon ixus 220

Lasă un comentariu