Samsung S6802 Galaxy Ace Dual SIM

Telefonul mobil Samsung S6802 Galaxy Ace Dual SIM mai e numit și Samsung Galaxy Ace Duos și nu are un preț deloc mare în comparație cu Ace 2 sau Ace Plus. Mai exact are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești un telefon de foarte bună calitate care suport pentru două cartele, spațiu de stocare de 3GB și ecran de 3,5 inci.

Poze

Dacă te interesează cum arată atunci ar trebui să te uiți la pozele de alături și din aceste imagini, dar și din preview-ul de la final se poate vedea că e vorba despre modelul alb (White), da trebuie știu că există și unul Metallic Black. Din clipul de la final o să vă puteți face mai bine o părere despre ce poate și mai ar trebui adăugat că are sistem de operare Android versiunea 2.

Spatele
Un joc

Specificaţii tehnice

Samsung Galaxy Ace S6802 Dual SIM e un model al anului 2012 și venind cu suport pentru două cartele o să înlocuiască cu succes dou telefoane. Acest Samsung Galaxy Ace Duos S6802 vine ca o alternativă la primul Ace despre care trebuie spus că e de top chiar dacă a trecut ceva timp de când a fost lansat. Ecranul nu e nici mare și nici mic având o rezoluție de 320 pe 480 pixeli în condițiile în care are un ecran de 3,5 inci.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine, venind pe două culori; vine cu o fiabilitate excelentă deoarece are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la maxim 4 ani; vine cu numeroase porturi și conexiuni printre care se numără 3G, GPS, USB și bluetooth; camera e una destul de bună deoarece are o cameră de 5 megapixeli.
Contra: nu vine cu Android 4, însă bănuiesc că în curând va fi disponibil acest OS pentru el. (Nu are LED la cameră și nici nu vine cu cameră secundară, dar cred că e bine și așa deoarece nu cred că la un telefon ieftin e nevoie de așa ceva.)

Concluzie

Dacă ți-a plăcut Ace 1 S5830, Ace Plus S7500 sau Ace 2 I8160 atunci cu siguranță vei aprecia și acest model de Ace Duos deoarece e foarte bun și nu e cu mult mai scump decât unele dintre modelele menționate anterior. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă invit să urmăriți acest clip.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung S6802 Galaxy Ace Dual SIM”

  1. Este sau nu dual procesor? Ce se intampla cand vorbesti intr-o retea si esti apelat pe sim-ul celeilalte retele? Fara sa fi facut devieri de apel. Asa cum inteleg eu un telefon dual adevarat ar trebui sa-i sune apelantului tonul ‘ocupat’. A testat cineva?

  2. In meniul „Manage SIM card” poti selecta sa faca automat forward de pe o cartela pe cealalta.
    Astfel, daca esti in convorbire pe una din ele si primesti un apel pe cealalalta, al doilea apelant va primi ton de ocupat.

Comentariile sunt închise.