Samsung S22B350H

Cei de la Samsung lansează monitoare de cea mai bună calitate, iar acest monitor LED Samsung S22B350H a apărut de curând şi în magazinele din România la un preţ foarte bun în opinia mea. Spun deoarece având un preţ bun Vezi prețul special de azi → nu se poate spune că ar fi scump deloc. Raportul dintre calitate şi preţ e unul excelent şi asta deoarece garanţia poate fi mărită la maxim 4 ani contra unei sume deloc mare şi acest lucru e valabil la majoritarea magazinelor tradiţionale cât şi online. Are şi certificare Energy Star 5 care presupune că e realizat aşa încât să consume puţin curent.

Poze

Aspectul lui S22B350H e foarte curat şi bine gândit deoarece nu derajează deloc (există monitoare pătrăţoase care arată a nimic, dar acesta e în spiritul Samsung – cel mai bun design de pe piaţă). Din imagini probabil că nu se vede dar e negru cu puţin de roşu pe alocuri şi se poate spune că seamănă foarte mult cu S22A300N.

Cam așa arată
Din spate

Specificaţii tehnice

Nu e mare lucru de spus despre S22B350H, dar trebuie să ştiţi că impresionează prin design şi caracteristicile sale tehnice cum ar fi imaginea care e afişată cu un timp de răspuns de 2 milisecunde pe un ecran de 1920 pe 1080 pixeli. Din fericire vine atât cu porturi digitale cât şi de tip analog şi în acest fel o să puteţi conecta la el atât calculatoare noi cât şi vechi.

Păreri pro şi contra

Ar fi fost interesant dacă avea Display Port, dar cred că ne vom descurca cu HDMI-ul şi VGA-ul din dotare. Având ecran LED, consumul de curent e unul foarte mic de sub 30W, iar greutatea e una mică de sub 3 kilograme şi în acest fel o să-l puteţi amplasa unde doriţi cu un efort fizic minim. Având rezoluţie de 1920 pe 1080 o să puteţi viziona filme Blu ray atât în format 720p cât şi 1080p.

Concluzie

Samsung S22B350H arată foarte bine şi asta se poate vedea şi din preview-ul de alături. Vă invit să urmăriţi acest clip pentru a vă face o impresie despre cum arată, iar despre posibilitatea de a juca cele mai noi jocuri pe monitor pot spune că având timp de răspuns de două milisecunde o să puteţi juca ce e mai nou fără lag-uri datorate ecranului.

Lasă un comentariu