≡ Meniu

Samsung S22B350H

Cei de la Samsung lansează monitoare de cea mai bună calitate, iar acest monitor LED Samsung S22B350H a apărut de curând şi în magazinele din România la un preţ foarte bun în opinia mea. Spun deoarece având un preţ bun Vezi prețul special de azi nu se poate spune că ar fi scump deloc. Raportul dintre calitate şi preţ e unul excelent şi asta deoarece garanţia poate fi mărită la maxim 4 ani contra unei sume deloc mare şi acest lucru e valabil la majoritarea magazinelor tradiţionale cât şi online. Are şi certificare Energy Star 5 care presupune că e realizat aşa încât să consume puţin curent.

Poze

Aspectul lui S22B350H e foarte curat şi bine gândit deoarece nu derajează deloc (există monitoare pătrăţoase care arată a nimic, dar acesta e în spiritul Samsung – cel mai bun design de pe piaţă). Din imagini probabil că nu se vede dar e negru cu puţin de roşu pe alocuri şi se poate spune că seamănă foarte mult cu S22A300N.

Cam așa arată

Din spate

Specificaţii tehnice

Nu e mare lucru de spus despre S22B350H, dar trebuie să ştiţi că impresionează prin design şi caracteristicile sale tehnice cum ar fi imaginea care e afişată cu un timp de răspuns de 2 milisecunde pe un ecran de 1920 pe 1080 pixeli. Din fericire vine atât cu porturi digitale cât şi de tip analog şi în acest fel o să puteţi conecta la el atât calculatoare noi cât şi vechi.

Păreri pro şi contra

Ar fi fost interesant dacă avea Display Port, dar cred că ne vom descurca cu HDMI-ul şi VGA-ul din dotare. Având ecran LED, consumul de curent e unul foarte mic de sub 30W, iar greutatea e una mică de sub 3 kilograme şi în acest fel o să-l puteţi amplasa unde doriţi cu un efort fizic minim. Având rezoluţie de 1920 pe 1080 o să puteţi viziona filme Blu ray atât în format 720p cât şi 1080p.

Concluzie

Samsung S22B350H arată foarte bine şi asta se poate vedea şi din preview-ul de alături. Vă invit să urmăriţi acest clip pentru a vă face o impresie despre cum arată, iar despre posibilitatea de a juca cele mai noi jocuri pe monitor pot spune că având timp de răspuns de două milisecunde o să puteţi juca ce e mai nou fără lag-uri datorate ecranului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu