Samsung S22A300N

Un astfel de monitor LED Samsung S22A300N ar fi o alegere inteligentă pentru cei care doresc să-şi achiziţioneze un desktop pentru gaming sau Office. Spun asta pentru că acest S22A300N vine cu destul de multe tehnologii pentru ca imaginea să fie una clară, colorată şi luminoasă. Aceste modele printre care se află şi modelul S19A300N au fost special concepute pentru a oferi exact cei trebuie utilizatorului şi aici fac referire la diferitele moduri de utilizare (fie că doriţi să economisiţi energie de până la 50% fie că doriţi să vizionaţi un film la o luminozitate ridicată). Indiferent în cel al camerei vă aflaţi, imaginea va fi la aceeaşi claritate cu ajutorul unghiurilor foarte largi de vizibilitate. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată
Din spate

Specificații tehnice

Display-ul e unul LED de 22 de inci din care doar 21.5 inci e spaţiu vizibil. Timpul de răspuns e şi el unul foarte bun (5 ms) care îl regăsim mai pe toate modelele. Rezoluţia optimă a acestuia e de 1920 cu 1080 pixeli adică Full HD. Imaginea e una de tip wide cu aspect 16 pe 9 adică wide. Mai are un contrast tipic de 1000 la 1, un contrast dinamic de 1 milion la 1, o luminozitate de 250/mp şi unghiuri de vizibilitate maximă de 170 şi 160 grade pe orizontală şi verticală.

După cum ştiţi LED-uri oferă imagini mai colorate iar acesta reproduce peste 16 milioane de culori. Are doar standardul Energy Star 5.0, iar pe partea de facilităţi veţi observa că nu prea are mai nimic (fără tuner TV, boxe integrate, montare VESA).

Ca şi conectori are doar portul sau intrarea VGA, un port DVI ar fi fost mai bun pentru posesorii de desktop-uri. Acest Samsung S22A300N are un consum maxim de 23W şi o greutate de 3 kilograme. Ca şi caracteristici speciale are: MagicAngle, Eco Saving, Multi Screen S/W, MagicBright3, MagicColor, MagicTune, Customized Key, Off Timer şi Image Size.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ca plusuri: are multe tehnologii sau caracteristici speciale, rezoluţia e una foarte bună, calitatea materialelor, are un design elegant, imagini foarte colorate şi clare etc.

Ca minusuri: nu are intrarea DVI.

Concluzie

Acest monitor LED Samsung S22A300N se adresează atât posesorilor de laptopuri/netbookuri cât şi celor de desktopuri care doresc un ecran mai mare dar şi mai performant la un buget decent. Cam aşa arată:

Te-ar mai putea interesa