Samsung S22B350B

Acest nou monitor LED Samsung S22B350B e un model foarte bun pentru cei care și-au achiziționat cât de curând un desktop PC și care să vină cu caracteristici tehnice mai deosebite. Aici mă refer la rezoluție Full HD, ecran iluminat cu LED (presupune un contrast mare, consum redus și culori vii) și intrare DVI. Poate fi conectat chiar și la un PC mai vechi datorită intrării VGA, dar duce lipsa portului HDMI care a r fi fost util pentru cei care au un media player performant sau o consolă. Motiv pentru care vă voi recomanda o alternativă tot de la acest producător. Acea alternativă e S22B350H iar diferența de prețe destul de mică. Jos am pus două poze orientative, deoarece acesta are o nuanță de roșu în jurul ecranului. Acest S22B350B are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată
Din spate

Specificaţii tehnice

Display-ul e unul iluminat cu tehnologie LED și are o diagonală de 21.5 inci. Deci are și o rezoluție Full HD care vă permite să vizionați filme la calitate 1080p. Calitatea imaginilor e asigurată de unele caracteristici tehnice: contrastul dinamic de 5 milioane la 1, luminozitatea de 250 cd/mp și unghiurile bune de vizibilitate. Spre deosebire de alte modele, acesta are doar două porturi: VGA și DVI. Dacă nu vizionați filme Full HD, puteți folosi chiar și mufa VGA, dar pentru calitate superioară a imaginilor, folosiți mufa DVI. Dacă nu aveți acestă mufă la calculator, trebuie să achiziționați o placă video dedicată cu această ieșire.

Caracteristicile speciale ale acestui model Samsung S22B350B ar fi: consumul de 30 W, portabilitatea (2.8 kilograme) și câteva tehnologii inovatoare oferite de producător (Eco Saving, MagicTune, MagicBright3, Customized Key, MagicAngle, MagicColor și Image Size). Aceste tehnologii vă vor fi de folos de fiecare dată când îl porniți, indiferent ce faceți pe PC. Acestea pot fi găsite și pe seriile anterioare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design elegant, oferă imagini colorate și clare, timp de răspuns de 5 ms, puțin mai greu decât un laptop, poate fi bun chiar și pentru cei pasionați de jocuri și are un preț atractiv.

Minusuri: lipsa HDMI-ului ( dacă aveți nevoie de HDMI există și acea alternativă).

Concluzie

Acest Samsung S22B350B e un model recent lansat de acest producător motiv pentru care am pus un clip cu un model similar. Dacă achiziționați un monitor în perioada următoare, trebuie să luați în considerare aceste două modele deoarece sunt foarte bune:

Te-ar mai putea interesa