Samsung S19B300B

Samsung S19B300B e un monitor LED de 18.5 inci, cu rezoluție HD și cu un design negru lucios. Deci e vorba de un model accesibil cu intrare DVI care e la fel de bună ca și cea HDMI în special dacă doriți să-l conectați doar la un desktop PC. Însă dacă aveți o consolă, ar fi indicat unul cu HDMI, dar care costă și ceva mai mult. E un model care va asigura o imagine clară atunci când veți rula un film sau veți porni un joc. Design-ul său e unul suficient de elegant și reușit. Poate fi ușor confundat cu alte modele însă acesta are diagonală de circa 46,99 cm și intrare DVI. Prețul e și el foarte atractiv, deoarece e mic și nu cred că veți găsi un monitor mai bun ca acesta în același buget. Acest monitor de la Samsung numit S19B300B are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Pentru că e vorba de un display LED de 18.5 inci, e normal că are și o rezoluție 1080p și un contrast dinamic numit Mega DCR. Dacă nu știți cât presupune acest tip de contrast atunci trebuie să știți că are un contrast de 5 milioane la 1. Are un timp de răspuns de 5 ms care e satisfăcător chiar și pentru un pasionat de jocuri. În rest, monitorul are unghiuri de vizibilitate bune dar și o luminozitate decentă. Se poate observa că unul simplu fără boxe integrate sau tuner TV, deci nu poate fi folosit ca un televizor și sunteți nevoiți să luați și niște boxe în caz că nu aveți.

Pe partea de porturi are atât intrare DVI cât și VGA, dar ca și oricare alt monitor și acesta are doar cablu VGA. Puterea consumată e destul de mică 20W iar datorită unor funcții speciale (setări) aceasta poate chiar să scadă. Caracteristicile speciale ale acestui Samsung S19B300B sunt: MagicBright3, MagicColor, MagicAngle, EcoSaving (reduce consumul prin diminuarea luminozității) etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: prețul mi se pare foarte bun pentru caracteristicile sale, arată destul de bine și e un LED decent.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Samsung S19B300B e un monitor LED care-l recomand deoarece nu e foarte scump și are rezoluție HD+. Pentru a vedea cât de bine arată și care ar conținutul pachetului, v-am postat un clip cu despachetarea sa:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung S19B300B”

  1. Esti pe langa situatie! Diagonala e de 18,5″… nu are cum sa fie 55cm, poate 47. Rezolutia e de 1366×720, nu are cum sa fie FullHD, adica 1920×1080.

Comentariile sunt închise.