Samsung RV508I

În acest review, voi scrie despre un laptop Samsung RV508i. Recent un magazin online şi-a lărgit gama de laptopuri cu acest model. Cel mai apreciat Samsung este RV508I datorită raportului foarte bun calitate/preţ. Design-ul lui este unul foarte reuşit, carcasa exterioară fiind din aluminiu, la fel şi touchpad-ul are cam acelaşi design „circular”. Preţurile sunt undeva între un Asus şi un Sony Vaio, la fel și calitatea. Acest model vine și ca o alternativă la Celeron cu Pentium la Samsung RV508.

Poze

Despachetare
Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Prețuri

Samsung RV508I cu procesor Dual Core T3500 2.1GHz, 2GB, 250GB, Negru vine la un preț de circa la 1.700 lei.

Specificații tehnice

Detaliile tehnice ar fi un procesor Intel Celeron Dual Core T3500 la 2.1GHz, 2GBde RAM DDR3, 250GB la 7200RPM, placă video integrată Intel 4500M, difuzoare de 2W, fără HDMI, culoare neagră şi FreeDOS. Este cel mai ieftin model Sasmung cu o configurație bună, pe scurt.
Deci are procesor Intel foarte bun, ecranul e unul lucios de tip LED de 15,6 inci la rezoluția 1366 pe 768 pixeli, RAMi de tip DDR3 la 1066MHz, cititor de carduri, DVD, cameră web de 0.3 MP, difuzoare cu SRS Premium Sound, RJ-45, trei USB-uri 2.0, VGA, microfon, intrare audio, Wi-Fi, baterie de 6 celule şi tastatură numerică.

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui laptop ar fi faptul că este un laptop făcut să reziste în timp, are procesor dual core, 2 giga de RAM, hard de 7200 rotații pe minut. Un alt plus ar fi modul Super Silent Mode care face ca laptopul să fie silențios. Nici tastatura nu e rea deoarece e destul de ușor de utilizat.
Din păcate nu are HDMI, iar placa video este una integrată și cam astea ar fi minusurile.

Concluzie

Un laptop de la Samsung precum Samsung rv508i, este unul de nota 5 din 5, chiar dacă preţul este cam mărişor pentru unii. Este perfect pentru office și acasă pentru sarcini ca navigat pe Internet, ascultat muzică și vizionat de filme HD. Cel mai bun sistem de operare de instalat pe această bijuterie ar fi Windows 7 pe 32 sau 64 de biți. Dacă îi mai puneți RAM atunci e mai bun Win 7 64 bit. 😉

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung RV508I”

  1. Sunt laptopuri foarte rezistente, cel putin mie asa mi-au lasat impresia. Daca as putea as face o comparatie cu Macurile si as spune ca sunt la fel de aspectuoase. Sunt facute sa reziste si cred ca in timp cor deveni mai populare decat laptopurile Asus.

  2. Şi mie îmi lasă impresia de laptopuri pentru ţărani în sensul că par foarte rezistente. Problema ar fi faptul că sunt puţin mai scumpe, dar dacă vrei calitate şi stil atunci nu te deranjează să dai puţin mai mult.

Comentariile sunt închise.