Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung RC710

Cel mai bun laptop după părerea mea de la acest producător este acest laptop Samsung RC710 deoarece arată pur și simplu bestial, are o configurație decentă pentru a juca o mulțime de jocuri (6 giga de RAM, Core i5), are ecran de 17 inci deci numai bun pentru filme și aplicații de editare 3D sau proiectare. Deci un laptop care poate îndeplini multe sarcini. Putem să-l includem în categoria celor Premium datorită specificațiilor, carcasei robuste și a autonomiei de circa 3-4 ore. Acest RC710 stă prost doar la capitolul performanță grafică deoarece placa video nu este una pentru gaming avansat ci pentru gaming mediu. Samsung RC710 are un preț bun Vezi prețul special de azi iar dacă doriți un laptop puțin mai mic și elegant la același preț, alegeți Samsung SF310.

Poze

Tastatura

Capac

Specificații tehnice

Procesorul i5-560M este unul performant de tip Core cu tehnologie 32 nm, cache de 3 MB și o frecvență de 2.6 GHz. Ecranul este unul LCD LED de 17.3 inci care vine cu o rezoluție aproape Full HD, mai precis 1600 cu 900 pixeli. Această rezoluție nu vă împiedica să vizionați filme HD și Full HD datorită plăcilor video Intel HD Graphics+GeForce 315M. Memoria RAM de 6 giga la 1066 MHz e mai mult decât suficientă pentru orice și deci un upgrade ar fi inutil. La fel pot spune și pentru hard disk-ul de 500 giga, care cred că este destul de spațios și performant. Placa video dedicată nVIDIA GeForce 315M are o memorie video de 1 giga deci puteți juca destule jocuri pe ea. Dar pentru a avea o autonomie totuși bună, recomand plac video integrată.

Pe partea de multimedia, comunicații și porturi Samsung RC710 are o unitate DVD, difuzoare stereo de 3 W, tehnologie SRS 3D Sound Effect, cititor de carduri, cameră web de 1.3 MP, port VGA, port HDMI, ieșire audio, mufă RJ-45, microfon, patru USB-uri 2.0, Wi-Fi și bluetooth.

Păreri pro și contra achiziției

Samsung RC710 este destul de ușor (2.9 kilograme) pentru un model de 17 inci. Configurație este ok, carcasă robustă și design modern. Sistemul de operare este Windows 7 pe 64 de biți dar cred că dacă venea fără era ceva mai ieftin și cred că ar fi avut ceva mia mult succes.

Concluzie

Acest laptop Samsung RC710 îl recomand celor pasionați de internet, filme și nu numai deoarece are toate specificațiile tehnice necesare pentru a fi un model reușit.

{ 4 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Blu

  Salut Nasule!
  Spune-mi si mie te rog placa video e de 1Gb pe cat? Adica ma gandesc…renteaza pentru photoshop, proiectare, 3D s.a.m.d. sau jocuri gen Fifa 2011 nu-mi permit sa zic 2012 ,presupun ca scartaie.

 • Scorpyo

  315M e un model pe 64 de biți cu performanțe apropiate de cele ale modelului 310M. Eu zic că se merită pentru acele aplicații deoarece nu necesită cine știe ce plăci video (128 de biți), important e să fie cu memorie video dedicată. Un Fifa 2011 (2010) îl poți juca la detalii High dar la detalii Ultra s-ar putea să sacadeze puțin.

 • Blu

  Am inteles. Multumesc.
  O alternativa care ar fi? Ma refer la ceva ce ar rezista la cerintele video macar peste 1 an.

 • Scorpyo

  La același preț (3.200 lei și ceva) dar cu o configurație mai tare și aici mă refer la o placă video pe 128 de biți (GT 525M) ar fi Dell Inspiron N7110.

Lasă un comentariu