Samsung NP300V5A-S02RO

Laptopul Samsung NP300V5A-S02RO e un laptop multimedia care vine ca o alternativă cu procesor i7 la NP300E5Z-S03RO. Îl recomandă procesorul i7-2670QM 2.20GHz de care vorbeam anterior, cei 4GB RAM, hardul de 500GB, placa video cu memorie video dedicată nVidia GeForce GT 520MX 1GB și prezența unui sistem de operare cum e Microsoft Windows 7 Home Premium. Având toate ingredientele uni laptop excelent pentru orice sarcină și arătând foarte bine îl putem considera ca fiind premium, iar costul de achiziție nu e prea mare deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cum arată deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

Samsung NP300V5A-S02RO este un notebook care are înglobată multă tehnologie de ultimă generație printre care se numără un procesor cu patru nuclee de tip i7, o placă video GeForce GT 520MX cu tehnologie Optimus și un ecran cu strat anti reflexie. Ecranul e unul cu led și are o diagonală de 15,6 inch și din acest motiv, dar și datorită faptului că are o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli e ideal pentru vizionarea serialelor la înaltă definiție și dacă vreți să vedeți filme la o dimensiune superioară atunci puteți conecta un HDTV la portul HDMI ori la cel D-sub. Dacă vă interesează performanțele grafice ale laptopului sau dacă vreți să vedeți cum merg jocurile atunci vă invit să urmărim împreună clipul de alături.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; procesorul e unul dintre cele mai performante modele de pe piață; autonomia e mare datorită tehnologiei Optimus care e incorporată în notebook; poate reda conținut FullHD deoarece are un cip grafic capabil, mai exact are două GPU-uri care ambele se descurcă formidabil; vine cu OS ceea ce presupune că nu o să vă bateți capul cu instalarea Windows ori a driverelor; fiabilitatea e foarte bună fiind susținută de garanția de 2 ani extensibilă contra sumei de 449 lei la 4 ani.
Contra: prețul un pic cam piperat, dar dacă analizăm calitatea materialelor și performanța laptopului atunci putem trece cu vederea că are un preț mare.

Concluzie

NP300V5A-S02RO e un model care ar trebui să-l iei în considerare dacă vrei un laptop cu care să ieși în evidență, dar să se și țină tare când e vorba de sarcini solicitante. Venind cu Windows 7 pe 64 biți o să puteți folosi laptopul din primele 10 minute când ajunge acasă și nici nu o să vă stresați cu instalarea de drivere deoarece are totul preinstalat. Alături e un preview pentru a ne face o părere despre cum arată în realitate (magazinele românești ar putea să comercializeze varianta cu gri între taste).

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Samsung NP300V5A-S02RO”

  1. Sunt multumit de laptop, doar ca as vrea sa ii dau un format si nu am primit niciun CD pt boot. Am inteles ca are o partitie ascunsa de unde pot instala windowsul, doar ca nu stiu cum sa procedez pentru a o gasi si pentru a putea lucra cu ea. Help me, please!

  2. Nu are așa ceva. Dacă vrei să formatezi/reinstalezi Windowsul atunci trebuie să faci rost de un CD DVD cu Windows 7 64 bit și mai departe instalarea e simplă.

  3. Multumesc pentru raspuns, dar as mai avea cateva intrebari. Daca instalez singuyr un Win 7, asta nu ar insemna ca pierd licenta de la softul original? Sau pot adauga cheia primita? Si ultima intrebare, voi avea toate driverele instalate sau va trebui sa le caut manual?

  4. 1. Laptopul cred că are Windows OEM. Dacă ai o cheie sau un serial OEM atunci ar fi recomandat să-l scrii undeva să nu-l pierzi ca mai apoi să-l folosești pe alt Windows 7 64 bit OEM.
    2. Driverele le ai .

Comentariile sunt închise.