Samsung I8700 Omnia 7

Telefonul mobil Samsung I8700 Omnia 7 Black este un telefon de la Samsung care vine cu sistemul de operare Windows Phone 7 de la Microsoft. În momentul de faţă costă undeva la 1099 lei.

Poze

În mână
Spate

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Review

Acest smartphone de la Samsung dă posibilitatea vorbirii prin intermediul reţelei 3G, pe lângă cea de 2G. Sistemul de operare este Windows Phone 7.
Memoria internă este de 8 giga. Ecranul este unul de tip AMOLED, aâvnd o diagonală de 4 inci cu o rezoluţie de 480 x 800 pixeli. Conectivitatea este GPRS clasa 12, bluetooth versiunea 2.1, wireless b,g,n şi usb 2.0.

Camera foto are o rezoluţie de 5 megapixeli, iar cea video filmează la 720p, adică în HD.

Se pare că nu are card, deci dacă îl cumpăraţi atunci aveţi la dispoziţie doar memoria internă. Dar eu zic că este suficient 8 sau 16 giga, deoarece acestea sunt variantele.

Având un preţ de 2.599 1300 lei asta îl face destul de popular. Interesant şi bine în acelaşi timp este faptul că are Windows 7 Phone.

Sistemul de operare este bunicel, poate nu la fel de bun ca Android, dar hai să fim serioşi … că ambele sisteme de operare sunt la început.

Concluzie

Îmi place la acest telefon că are un browser intitulat sugestiv Internet Explorer. 😀 Icoanele lui sunt asemănătoare cu a programului IE care este disponibil pentru PC.

În rest este un telefon „făinuţ”, promovat intens prin serialele străine, dar nu ştiu dacă poate concura cu un HTC Desire HD.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung I8700 Omnia 7”

Comentariile sunt închise.