Samsung HT-F5200, home cinema cu suport 3D

Nu e suficient să ai un televizor capabil pentru a vedea filme de calitate, ci ai nevoie și de un sistem home cinema de genul Samsung HT-F5200. Astfel, cu acest aparat poți vedea filme de genul Step Up 4 Revolution [3BD] [2012] la calitate uimitoare. Poate că unii vor spune că un sistem 2.1 nu e la fel de bun precum unul 5.1, dar dacă ai o cameră mică atunci e exact ceea de ce ai nevoie.
Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat Wi-Fi Ready, tuner radio, suport 3D și player capabil de a reda o multitudine de tipuri de discuri și fișiere media.

Aspect

Se poate vedea că e un model de culoare neagră, pachetul fiind format din televomandă, player, difuzoare și subwofer.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul HT-F5200 e unul la limita dintre smart și non smart deoarece are port de rețea și capabilitatea de a accesa diferite site-uri de conținut multimedia cum ar fi Netflix. Playerul e unul foarte bun grație suportului pentru discuri Blu-ray și fișiere *.mkv cu sunet dts.
Chiar dacă vine cu telecomandă, dacă aveți deja un televizor Samsung atunci nu sunteți obligat să folosiți telecomanda playerului deoarece are Anynet+. Această funcție presupune că poți controla mai multe aparate samsung cu aceeași telecomandă, cu condiția ca toate să fie conectate între ele și să aibă suport Anynet+.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul decent; e destul de ușor de montat, iar dacă nu vă descurcați atunci puteți apela la schițele cu care vine; dispune de multiple porturi printre care se numără bluetooth, USB și HDMI; vine cu tuner radio așa încât să putem asculta muzică dacă ne plictisim de cea proprie.
Contra: nu e Smart; nu are Wi-Fi Direct.

Concluzie

Televizorul te ajută să afișezi un film la calitate superioară, iar pachetul de față contribuie la sonorizare și capabilitatea de a reda diferite fișiere la TV. Nu e deloc greu de folosit, meniurile fiind realizate așa încât să fie utilizate cu succes și de către cei care sunt novici în tot ceea ce înseamnă gadget.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung HT-F5200, home cinema cu suport 3D”

 1. Sunt mai bomba cu tehnologia…
  Ce inseamna ca e WiFi ready? Cumpar un „samsung stick wlan”, il atasez la home cinema…siiii? Ce pot sa fac?
  Multumiri!

 2. Si inca o intrebare…
  Cum il conectez la TV? E suficient prin HDMI? Sau e mai bine HDMi si audio optic? TV-ul are AnyNet. E suficenta conexiunea HDMI ca sa pot folosi functia asta?

  Intrebarea mea…s-a transformat in 4.:)

  Raman dator!:)

 3. Wi-Fi Ready înseamnă că nu are wireless integrat, dar i se poate pune un adaptor/stick wi-fi. TV-ul se conectează prin HDMI.

Comentariile sunt închise.