≡ Meniu

Samsung HT-F5200, home cinema cu suport 3D

Nu e suficient să ai un televizor capabil pentru a vedea filme de calitate, ci ai nevoie și de un sistem home cinema de genul Samsung HT-F5200. Astfel, cu acest aparat poți vedea filme de genul Step Up 4 Revolution [3BD] [2012] la calitate uimitoare. Poate că unii vor spune că un sistem 2.1 nu e la fel de bun precum unul 5.1, dar dacă ai o cameră mică atunci e exact ceea de ce ai nevoie.
Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi , iar pe acești bani primim un aparat Wi-Fi Ready, tuner radio, suport 3D și player capabil de a reda o multitudine de tipuri de discuri și fișiere media.

Aspect

Se poate vedea că e un model de culoare neagră, pachetul fiind format din televomandă, player, difuzoare și subwofer.

Aparatul

Aparatul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

Modelul HT-F5200 e unul la limita dintre smart și non smart deoarece are port de rețea și capabilitatea de a accesa diferite site-uri de conținut multimedia cum ar fi Netflix. Playerul e unul foarte bun grație suportului pentru discuri Blu-ray și fișiere *.mkv cu sunet dts.
Chiar dacă vine cu telecomandă, dacă aveți deja un televizor Samsung atunci nu sunteți obligat să folosiți telecomanda playerului deoarece are Anynet+. Această funcție presupune că poți controla mai multe aparate samsung cu aceeași telecomandă, cu condiția ca toate să fie conectate între ele și să aibă suport Anynet+.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul decent; e destul de ușor de montat, iar dacă nu vă descurcați atunci puteți apela la schițele cu care vine; dispune de multiple porturi printre care se numără bluetooth, USB și HDMI; vine cu tuner radio așa încât să putem asculta muzică dacă ne plictisim de cea proprie.
Contra: nu e Smart; nu are Wi-Fi Direct.

Concluzie

Televizorul te ajută să afișezi un film la calitate superioară, iar pachetul de față contribuie la sonorizare și capabilitatea de a reda diferite fișiere la TV. Nu e deloc greu de folosit, meniurile fiind realizate așa încât să fie utilizate cu succes și de către cei care sunt novici în tot ceea ce înseamnă gadget.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • bombonel

  Sunt mai bomba cu tehnologia…
  Ce inseamna ca e WiFi ready? Cumpar un „samsung stick wlan”, il atasez la home cinema…siiii? Ce pot sa fac?
  Multumiri!

 • bombonel

  Si inca o intrebare…
  Cum il conectez la TV? E suficient prin HDMI? Sau e mai bine HDMi si audio optic? TV-ul are AnyNet. E suficenta conexiunea HDMI ca sa pot folosi functia asta?

  Intrebarea mea…s-a transformat in 4.:)

  Raman dator!:)

 • Naşul

  Wi-Fi Ready înseamnă că nu are wireless integrat, dar i se poate pune un adaptor/stick wi-fi. TV-ul se conectează prin HDMI.

Lasă un comentariu