Samsung HT-H4550R, home cinema 5.1

Un sistem precum Samsung HT-H4550R te va ajuta să savurezi filmele la calitate maximă, același lucru fiind valabil și legat de muzică. Cu acest sistem poți vedea filme Blu-ray, iar dacă vrei să vezi atunci și cele 3D pot fi văzute deoarece are suport pentru așa ceva.
Un „aparat” precum acesta e perfect pentru cei pasionați de filme deoarece sunetul o să fie redat fidel… vorbind despre un sunet 5.1.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu multiple tipuri de porturi, suport dts și care poate reda multe tipuri de fișiere (*.mkv, AVCHD etc).

Sistemul
Sistemul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu puterea totală de 500W, suportul 3D și că e un sistem 5.1. Dacă la un moment dat vrei să asculți și altă muzică spre deosebire de ce ai pe discuri ori memoria USB atunci poți să asculți radio întrucât aparatul are tuner radio.
Poate că pentru unii puterea de 500W nu e suficientă și de aceea cred că trebuie să spun că nu o să vă ajute la mare lucru deoarece în mare parte la un aparat precum acesta contează fidelitatea.

Lucrurile bune la acest model sunt reprezentate de prețul de achiziție nu prea mare, fiabilitate, că vine de la un brand de încredere și că poate fi utilizat pentru a reda o mulțime de fișiere.
Nu aș putea să spun că are vreun lucru rău, dar nu ar fi fost rău dacă ar fi avut soft smart (acest lucru e foarte bun în cazul în care nu ai un TV Smart).

De final pot spune că aparatul acesta e unul foarte avansat din punct de vedere funcțional, iar fiabilitatea sa e una destul de ok. Multă lume confundă fiabilitatea cu raportul dintre preț și calitate și de aceea cred că trebuie spus că fiabilitatea are legătură în principal cu siguranța în exploatare.
Alături am pus și un clip așa încât să vă faceți o părere despre cum arată acest aparat și ce poate.

Te-ar mai putea interesa