Samsung HT-F455, sistem home cinema

Pentru cei interesați să vadă un film la calitate maximă și să aibă un sunet ca la cinema recomand acest Samsung HT-F455 deoarece e un sistem 5.1 cu o putere de 1000W. Poate reda muzică ori filme de pe multiple medii cum ar fi DVD, CD și USB, iar dacă vreți atunci puteți să-l conectați chiar și la calculator.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un excelent sistem home cinema 5.1 cu funcții cum ar fi Power Bass și Giga Sound. Normal că poate fi utilizat și pentru a asculta la radio deoarece are tuner FM.
O să vedeți că investiția în un astfel de aparat o să se renteze deoarece boxele din televizoare sunt 2.0, iar sunetul nu o să fie niciodată la fel de fidel precum cel scos de HT F455.

Cutia
Cutia

Modelul acesta poate reda inclusiv filme DivX și mp3-uri ceea ce înseamnă că aveți un centru multimedia foarte bun. Puterea consumat e de 67W, iar puterea totală a aparatului e de 1000W. Pentru mine nu e importantă prea mult puterea, ci fidelitatea, însă pentru majoritatea contează „cât de tare se aude”.
Având o greutate de 2,3 kilograme nu o să aveți probleme în a-l monta cu un stres minim.

Lucrurile pozitive ale acestui model sunt aspectul, că e ușor de montat, prețul nu prea mare și sunetul calitativ. Ca minusuri ar fi că nu poate reda discuri Blu-ray, însă în era digitală și a cloud-ului nu prea contează acest lucru deoarece o să conectați aparatul la un laptop și aveți toate filmele care le vreți.

Concluzia mea e că aparatul acesta e unul care își merită banii deoarece vine cu toate lucrurile mai importante printre care se numără sunetul clar, posibilitatea de a reda fișiere de pe medii externe și facilitatea de înregistrare pe USB. Nici că are tuner radio integrat nu e rău deoarece așa o să puteți asculta posturile radio preferate. Iar, dacă vreți să ascultați un post radio de pe Internet atunci o puteți face conectând aparatul la un calculator.

Un comentariu la „Samsung HT-F455, sistem home cinema”

  1. Speram sa gasesc un review concret, documentat, dar in afara de lauda … nu vad nimic

Lasă un comentariu