Samsung HT-F455, sistem home cinema

Pentru cei interesați să vadă un film la calitate maximă și să aibă un sunet ca la cinema recomand acest Samsung HT-F455 deoarece e un sistem 5.1 cu o putere de 1000W. Poate reda muzică ori filme de pe multiple medii cum ar fi DVD, CD și USB, iar dacă vreți atunci puteți să-l conectați chiar și la calculator.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un excelent sistem home cinema 5.1 cu funcții cum ar fi Power Bass și Giga Sound. Normal că poate fi utilizat și pentru a asculta la radio deoarece are tuner FM.
O să vedeți că investiția în un astfel de aparat o să se renteze deoarece boxele din televizoare sunt 2.0, iar sunetul nu o să fie niciodată la fel de fidel precum cel scos de HT F455.

Cutia
Cutia

Modelul acesta poate reda inclusiv filme DivX și mp3-uri ceea ce înseamnă că aveți un centru multimedia foarte bun. Puterea consumat e de 67W, iar puterea totală a aparatului e de 1000W. Pentru mine nu e importantă prea mult puterea, ci fidelitatea, însă pentru majoritatea contează „cât de tare se aude”.
Având o greutate de 2,3 kilograme nu o să aveți probleme în a-l monta cu un stres minim.

Lucrurile pozitive ale acestui model sunt aspectul, că e ușor de montat, prețul nu prea mare și sunetul calitativ. Ca minusuri ar fi că nu poate reda discuri Blu-ray, însă în era digitală și a cloud-ului nu prea contează acest lucru deoarece o să conectați aparatul la un laptop și aveți toate filmele care le vreți.

Concluzia mea e că aparatul acesta e unul care își merită banii deoarece vine cu toate lucrurile mai importante printre care se numără sunetul clar, posibilitatea de a reda fișiere de pe medii externe și facilitatea de înregistrare pe USB. Nici că are tuner radio integrat nu e rău deoarece așa o să puteți asculta posturile radio preferate. Iar, dacă vreți să ascultați un post radio de pe Internet atunci o puteți face conectând aparatul la un calculator.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung HT-F455, sistem home cinema”

  1. Speram sa gasesc un review concret, documentat, dar in afara de lauda … nu vad nimic

Comentariile sunt închise.