Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung HW-K450/EN, soundbar wireless 2.1 de 300W

Soundbar-ul Samsung HW-K450/EN e cea mai bună alegere în preț și îl puteți conecta la un televizor sau PC că doar e wireless. Arată foarte bine instalat pe o comodă în fața televizorului sau chiar și singur dacă televizorul se fală pe perete. Mai e și variantă să-i faceți un suport sau raft de perete, pentru că difuzorul are o lungime de 90 cm. Pentru un bass mai puternic, puteți opta să puneți subwooferul în colțul camerei. 

Puteți folosi chiar și boxe suplimentare pentru a crea un sistem audio de tip 4.1, iar cu aplicația Samsung Audio remote, puteți să-l controlați cu ajutorul aplicației. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Putere totală a acestui sistem audio 2.1 e de 300 W și e impresionantă, dar e de evident pentru că e și foarte mare acel difuzor. Poate reda diverse formate și e important că sunt prezente cele mai populare: mp3, aac, wma, wav, flac, ogg. Pentru decodarea sunetului avem tehnologia Dolby Digital, care e tot mai des întâlnită.

Porturile sale chiar sunt numeroase în caz că televizorul nu are bluetooth sau poate vreți să-l conectați la alt gadget: USB, audio in, audio optic in, HDMI, ARC. Ca și funcții are: canal retur audio (ARC), TV SoundConnect (conectați toate boxele la televizor), pornire Bluetooth, Auto Power Link etc. Îmi place că butoanele sunt poziționate pe lateralul difuzorului pentru a simplifica designul, poate că din poza de sus nu se vede.

Păreri pro și contra

Poate fi conectat la orice televizor care are un sistem audio inferior sau nu sunteți mulțumit de el. Fiind wireless adică fără fire, poate fi folosit chiar și de utilizatorul unui PC sau telefon (streaming). Chiar dacă are un astfel de design, oferă un efect surround perfect pentru o cameră mare cu ajutorul sistemului numit Surround Sound Expansion, sunetul e mai realist și aveți impresia că sunetul iasă din ecran.

Samsung HW-K450/EN excelează la toate capitolele, iar voi îl puteți îmbunătăți ulterior cu niște boxe mici care le puteți pune în spatele vostru. Aici fac referire la kitul wireless pentru soundbar SWA care e de 80W sau 120W.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu