Samsung HT-H4500R, sistem 5.1

Televizoarele din ziua de azi furnizează o imagine de o calitate foarte bună, iar dacă vrei să ai și un sunet excepțional atunci îți recomand un sistem audio precum Samsung HT-H4500R. Acesta e unul de tip 5.1 cu suport pentru discuri Blu-ray, ceea ce înseamnă că o să puteți vedea filme la calitate Full HD.

Dacă te interesează să cumperi sistemul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Normal că vorbim de un model cu suport dts, iar playerul integrat poate reda multe tipuri de fișiere.
Pentru a vedea mai bine cum se prezintă am pus alături o imagine cu acest aparat.

Pachetul
Pachetul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu o putere totală de 500W, cu suport 3D și că poate reda discuri Blu-ray. Această putere nu mî pot preciza dacă e un practică ori teoretică… cum s-ar zice. Cert e că sunetul nu trebuie să se audă tare, ci clar. 😉
Dacă la un moment dat o să vreți să ascultați muzică de la radio atunci acest lucru e posibil deoarece are incorporat tuner radio.
Având Anynet+ înseamnă că puteți conecta diferite aparate Samsung la acesta ca mai apoi să le manevrați pe toate de la o singură telecomandă.

Avantajele achiziționării unui astfel de aparat sunt multe și aș începe cu sunetul de calitate, posibilitatea redării discurilor și a diferitelor fișiere de pe memorii portabile. Garanția standard e de 2 ani, iar dacă vreți mai mult atunci puteți să o prelungiți cu unul ori doi ani.
Singurul dezavantaj ar fi că nu are capabilități smart (plus porturi de rețea), dar nu știu cât de utile v-ar fi fost acestea.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii deoarece furnizează un sunet fidel, indiferent că ascultați la radio ori o melodie de pe CD.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate am pus alături un preview la acest model. Puteți vedea că e unul foarte bun.

Te-ar mai putea interesa