Samsung HT-H4500R, sistem 5.1

Televizoarele din ziua de azi furnizează o imagine de o calitate foarte bună, iar dacă vrei să ai și un sunet excepțional atunci îți recomand un sistem audio precum Samsung HT-H4500R. Acesta e unul de tip 5.1 cu suport pentru discuri Blu-ray, ceea ce înseamnă că o să puteți vedea filme la calitate Full HD.

Dacă te interesează să cumperi sistemul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Normal că vorbim de un model cu suport dts, iar playerul integrat poate reda multe tipuri de fișiere.
Pentru a vedea mai bine cum se prezintă am pus alături o imagine cu acest aparat.

Pachetul
Pachetul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu o putere totală de 500W, cu suport 3D și că poate reda discuri Blu-ray. Această putere nu mî pot preciza dacă e un practică ori teoretică… cum s-ar zice. Cert e că sunetul nu trebuie să se audă tare, ci clar. 😉
Dacă la un moment dat o să vreți să ascultați muzică de la radio atunci acest lucru e posibil deoarece are incorporat tuner radio.
Având Anynet+ înseamnă că puteți conecta diferite aparate Samsung la acesta ca mai apoi să le manevrați pe toate de la o singură telecomandă.

Avantajele achiziționării unui astfel de aparat sunt multe și aș începe cu sunetul de calitate, posibilitatea redării discurilor și a diferitelor fișiere de pe memorii portabile. Garanția standard e de 2 ani, iar dacă vreți mai mult atunci puteți să o prelungiți cu unul ori doi ani.
Singurul dezavantaj ar fi că nu are capabilități smart (plus porturi de rețea), dar nu știu cât de utile v-ar fi fost acestea.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii deoarece furnizează un sunet fidel, indiferent că ascultați la radio ori o melodie de pe CD.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate am pus alături un preview la acest model. Puteți vedea că e unul foarte bun.

Lasă un comentariu