Samsung HT-F6550, home cinema cu Blu-ray

Dacă vrei să savurezi filme la calitate maximă atunci eu îți recomand un sistem home cinema 5.1 precum Samsung HT-F6550. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un sistem cu suport 3D, Blu-ray și diferite facilități care le întâlnești doar la televizoarele Smart TV/premium.
Aș recomanda acest model celora care vor mai mult deoarece nu e pe buzunarul oricui. Dacă nu vi-l permiteți atunci există posibilitatea să-l luați la un preț acceptabil prin intermediul ratelor de aici.

Aspect

Din imaginea de alături vă puteți forma o părere despre cum arată pachetul, însă trebuie să vă avertizez că televizorul nu face parte din pachet. Pe lângă sateliți și subwoofer, acest pachet mai conține și un player care poate reda o mulțime de formate optice.

Pachetul

Caracteristici tehnice

Aparatul HT-F6550 e unul de vârf și asta deoarece nu doar că poate reda multe tipuri de discuri optice, ci și multe tipuri de fișiere. Astfel, nu o să întâmpinați probleme în a reda acele filme *.mkv chiar dacă au sunet dts deoarece playerul poate reda orice.

Păreri pro şi contra

Acest aparat contribuie la un sunet excepțional și de aceea o să puteți savura un film la capacitate maximă. Poate fi conectat la rețeaua de acasă prin intermediul LAN și wireless așa încât să puteți reda diferite fișiere care nu le aveți pe medii conectate la aparat. Are multe porturi și conexiuni, iar unul care o să-l găsiți util e cel bluetooth… chiar dacă nu e la fel de bun precum Wi-Fi (care normal că-l are integrat).
Singurul lucru care ar putea sta în calea achiziției unui astfel de aparat ar fi prețul, dar în introducere vă ziceam că există varianta achiziționării sale în rate.

Concluzie

Dacă-ți plac filmele și deja ai un televizor capabil atunci nu-ți mai lipsește decât un astfel de home cinema. Poate că ți se pare că are un preț mare, dar așa ceva îți cumperi doar o dată în viață precum un frigider. Dacă îți faci griji cu privire la fiabilitate atunci poți să-i extinzi garanția la mai mult, dar eu pot spune despre fiabilitate doar că e foarte bună precum la oricare alt aparat marca Samsung.

Te-ar mai putea interesa