Samsung HT-E330, sistem home cinema cu DVD

Actualizare: Samsung HT-E330 e un sistem care în acest moment beneficiază de o reducere de 15% și costă 450 lei. Face parte din promoția „până la 25% discount la sistemele audio-video din promoție” și poate că în cadrul acestei promoții o să găsiți și câteva alternative care să vă placă.

Articolul din 21.01.2013:
Sistem home cinema Samsung HT-E330 e unul dintre cele mai ieftine și fiabile modele de pe piață. Spun asta deoarece există câteva modele care sunt mai ieftine dar nu sunt oferite de producători cu experiență cum e Samsung. Din codul său puteți trage concluzia că e vorba de un model cu putere de 330W și deci care sateliți destui de mici. Sincer, nu contează dimensiunile ci doar calitatea. Sateliții surround sau cei din spate pot fi puși undeva sus dacă nu chiar pe perete. E recomandat să faceți acest lucru în special dacă vizionați un film la calitate video superioară. Având în vedere că are doar redare DVD, filmele Blu-ray nu pot fi redate cu acesta în special că nu a fost conceput pentru așa ceva (nu are DTS). Un așa model HT-E330 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Conținutul
Conținutul
Playerul
Playerul

Specificații tehnice

Accesoriile furnizate sunt: antena și cablul compozit. E un sistem ce cuprinde 5 sateliți, un subwoofer și un DVD player. Astfel puterea totală de 330W e împărțită astfel: 70W la sateliții frontali (35Wx2) și 70W pentru cei surround, 95 W la boxa centrală și 95 W la subwoofer. Bineînțeles e vorba de puterea reală care mi se pare suficientă chiar și pentru o sufragerie.

Playerul suportă tot felul de CD-uri și DVD-uri, însă cât timp are player multimedia USB, nu văd rostul celui cu diskuri. Spun asta deoarece toți avem un PC sau laptop, iar o memorie USB e destul de ieftină. Formatele audio, foto și video suportate sunt multe și nu are rost să vi le mai enumăr deoarece e vorba de cele uzuale.

Pe partea de conectivitate are: USB, intrare audio, video compozit și video component. Nu-i lipsește nimic pe partea de decodare sunet având în vedere că e un DVD player. Funcțiile oferite de acesta sunt: Giga Sound, Power Bass și Full Range Speakers.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e destul de accesibil, fiabilitate crescută, puteți viziona filme chiar și de pe o memorie USB, echilibrare volum, funcția Power Bass, Karaoke și altele.

Minusuri: nu are telecomandă inclusă.

Concluzie

Acest Samsung HT-E330 e un sistem audio decent pentru cei care nu au un televizor cu player multimedia incorporat sau pate are player integrat, însă nu redă filme. Îl recomandă chiar și prețul care e ok având în vedere că nu e vorba de oricare alt producător iar instalarea nu e o problemă în caz că aveți niște cunoștințe (are și manual pentru amatori).

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Samsung HT-E330, sistem home cinema cu DVD”

  1. Glumesti,nu ? Cum sa nu aiba TELECOMANDA inclusa ?!?! Chiar si in manual arata telecomanda si spui ca nu are telecomanda ? Poate au uitat ei sa puna telecomanda in cutia aia care ai cumparat-o tu :)) … nu stiu ce sa zic. Ce Sistem Home Cinema nu are TELECOMANDA inclusa ?

    Oricum,o sa imi cumpar sistemul cat de curand.Imi pare rau ca am pierdut oferta de la Altex. Era 299 lei ! .. acum e 509 lei…

  2. Am greșit, nu știu de ce am scris că nu are telecomandă. Acum e la 450 lei și poate profiți de ofertă.

  3. Recomand cumpararea unui sistem cu Blu Ray, evident tot Samsung deoarece stie sa decodeze semnal audio DTS…

Comentariile sunt închise.