Samsung HT-D555/EN

Dacă te pasionează sistemele home cinema atunci Samsung îţi aduce acest sistem Home Cinema cu DVD Samsung HT-D555/EN. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi-l recomandă caracteristicile de ultimă generaţie cum ar fi redarea de pe DVD şi USB şi posibilitatea de a-l conecta la un televizor prin HDMI.

Poze

Sateliții
Playerul

Specificaţii tehnice

Samsung HT-D555/EN are o putere totală de 1000 W şi poare reda fişiere ca mp3, jpeg, DivX, wma şi wmv. Sunetul Surround e de tip Dolby Digital şi Dolby Pro Logic 2. Iar dimensiunea e DTS. E un sistem cu DVD şi poate reda medii ca CD/DVD, deci suportă DVD (Video, R, RW) şi CD
(DA, R, RW). Greutatea sistemului e de circa 26 de kilograme şi are ca nişte caracteristici speciale înregistrarea pe USB şi amplificatorul mp3.

Are şi conectori destul de mulţi şi cei mai importanţi sunt USB-ul, HDMI şi Scart. Cu acest home cinema vă puteţi bucura întotdeauna de cele mai realiste fotografii şi cel mai realistic sunet. Pentru imagini există un port HDMI prin intermediul căruia puteţi vedea pe televizorul dumneavoastră imaginile la o calitate mai bună, adică la înaltă definiţie. Poate reda o multitudine de formate media şi dacă aveţi un astfel de aparat nu aveţi nevoie şi de un calculator deoarece sistemul are şi USB prin intermediul căruia puteţi conecta diferite aparate care au USB şi mai apoi puteţi asculta sau viziona fişierele pe televizor.

Sunetul este unul foarte bun şi are bas, mai exact funcţia Power Bass care e o îmbunătăţire a sistemului. Această funcţie va oferi un sunet bas mai amplu şi ceva mai bun.

Păreri pro şi contra

Pro: e performant, preţul e mediu (nu e nici mare şi nici mic), poate reda DVD-uri şi de pe dispozitive conectate la USB, are HDMI pentru afişarea imaginilor pe un HDTV.
Contra: ar fi fost interesant dacă putea reda şi discuri Blu-ray.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Undeva la 1499 lei e cel mai bun preţ pentru acest sistem. Poate peste câteva luni va fi mai accesibil ca preţ pentru cei care nu şi-l permit încă. Ca alternative aş putea recomanda un HT355SD de la LG şi un HTS2500, dar nu pot spune despre ele decât că sunt anemice şi nu prea sunt competiţie pentru sistemul din acest mini review.

Concluzie

Dacă vrei un sistem audio de calitate atunci acest sistem Home Cinema cu DVD e una dintre cele mai bune variante fiind un sistem premium. Per ansamblu i-aş da nota 9 cu + deoarece e foarte bun, dar nu poate reda şi Blu-ray-uri.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung HT-D555/EN”

  1. am o problema daca poate sa ma ajute cineva?
    mi-am cumparat acest sistem si eu si sunt surprins ca nu citeste cd cu mp3 decat daca este conectat la televizor pentru a putea selecta din meniu sectiunea „MUSIC”
    daca nu este conectat la tv nu poate sa redea cd cu mp3. (doar trakuri)
    oare merge sa reglez aceasta problema din meniul telecomenzii daca nu sunt conectat la tv? mi se pare ciudat totusi ca la un asa sistem sa fii obligat sa fii conectat la tv ca sa poti asculta mp3.

Comentariile sunt închise.