Samsung Galaxy S5 4G, smartphone performant

Telefonul anului 2014 e aici, și mă refer la Samsung Galaxy S5 4G. Impresionează prin hardware, software și funcționalitate, iar dacă vrei să-ți cumperi un telefon nou și vrei să ai ceva ce nu are toată lumea atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dispune de diferite facilități care nu o să le întâlnești la alte modele, facilități cum ar fi Download Booster, rezistență la apă etc.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » pe care îl merită. Dacă ne gândim bine atunci vedem că e mult mai ieftin în comparație cu un iPhone deoarece beneficiază de diferite facilități. Să nu uităm că are sistemul de operare Android care e mult superior iOS-lui de pe iPhone deoarece beneficiază de forte multe aplicații și jocuri.

Telefonul
Telefonul

Pe partea de caracteristici are procesor quad Qualcomm Snapdragon S4 (Krait 400) și GPU Adreno 330. Iar, memoria RAM e de 2GB, cea internă fiind de 16 giga… normal vor fi disponibile pe parcurs modele cu 32 de giga și mai mult.
Alt lucru deosebit la acest aparat e că suportă wireless charging, adică încărcare fără fir, însă acest lucru depinde foarte mult de piață.

Ce apreciez la acest model sunt ecranul mare de 5.1 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, procesorul quad core, memoria suficientă și că are Android 4.4… printre multe alte lucruri utile. Poate vei aprecia și că e disponibil pe mai multe culori cum ar fi Black, White, Blue și Gold.

Deci, dacă vrei să ai un telefon rapid care să nu-ți facă probleme în cazul în care vrei să te joci cel mai tare joc de pe Android Market atunci acest model ar fi ideal. Plus că vine de la Samsung și știm cu toții că acest brand e poziționat în fața altora datorită produselor de calitate pe care le face.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung Galaxy S5 4G, smartphone performant”

  1. Trebuie neaparat sa il am. In acest moment am un S4 de care sunt mai mult decat multumit insa S5 chiar imi place cum arata iar facilitatile integrate sunt ceva care nu vezi la orice telefon.
    Cred ca am sa aleg S5 4G 16GB black deoarece nu prea ma incanta cel pe blue.

Comentariile sunt închise.