Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Allview A4 You, telefon dual SIM

Allview A4 You e cel mai ieftin telefon cu Android (costă undeva la 200 lei) și de aceea m-am gândit să scriu câte ceva despre el. A apărut prin aprilie 2014, iar alături găsiți articolul din 19.04.2014.

De curând cei de la Allview au scos telefonul Allview A4 You. Acesta e un smartphone cu Android 4.2 care are un procesor dual core, 512 mega de RAM și ecran de 3,5 inci. Fiind dual SIM e un model care suportă două carte le așa încât dvs să nu mai trebuiască să cărați două telefoane.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare și dacă e să analizez atunci cred că e cel mai ieftin telefon cu Android de pe piață (alături de E-Boda Sunny V35)… nu vreau să greșesc.
Din imaginea alăturată vă puteți face o oarecare părere despre acest model, în special despre cum arată.

Pe negru

Pe negru

Nu m-ar deranja dacă pe viitor au furniza actualizări la Android 4.4 sau 4.5… ori dacă măcar ar avea o aplicație Android care să ofere lens blur (acea focalizare manuală precum la Google Camera sau la telefoanele Lumia).
Ar fi interesant dacă producătorii ar scoate o variantă similară de telefon, dar cu Windows Phone 8.1 + Nokia Camera (sau ceva de genul), iar butoanele să fie unele precum la Nexus 5. Sistemul de operare mobil de la Microsoft se mișcă mult mai bine pe hardware precum acesta și de aceea cunoscătorii poate că ar fi interesați de așa ceva. Să vedem ce o fi.

Atuurile acestui model sunt prețul foarte mic, sistemul de operare relativ nou și că are un ecran bun.
Din păcate acest model are și câteva minusuri peste care nu pot să trec, minusuri care țin de design și care mă fac să nu-l cumpăr. Acestea sunt interfața Android (care cei de la Allview au modificat-o și arată rău… știu că pot să instalez un launcher) și prezența a 3 butoane în partea inferioară a telefonului (nu puteau să facă și ei niște butoane pe ecran precum la Nexus 5?). Oricum, bine că au pus sigla Allview în spate.

Întotdeauna mi-au plăcut telefoanele acestea vândute sub brand românesc deoarece sunt foarte ieftine și oarecum echivalente celora de la branduri consacrate. Astfel, dacă ești o persoană care vrea un telefon inteligent care să poată fi utilizat la jocuri, filme și navigat pe internet… pe lângă convorbiri, atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea.
Să sperăm că viitorul A4 o să aibă interfața originală Android (cu un Android care să suporte Google Camera app) și că butoanele nu vor mai fi prezente. Cât despre o variantă cu Windows, pot spune că sunt nerăbdător să văd și așa ceva.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mihnea

    Nu era rau daca avea 8GB de memorie interna ca asa doar circa 1GB sunt utilizabili.
    SI eu sunt de parere ca puteau sa bage Kit Kat pe el, iar butoanele acelea 3 cam ma deranjeaza asa vizual.

Lasă un comentariu