Serioux Amethyst X551, telefon Dual SIM

Telefonul Serioux Amethyst X551 e unul de tip smartphone cu un procesor quad core și ecran HD de 5.5 inci. Din start spun că-i dau 5 stele din 5 deoarece are specificații foarte bune și un cost de achiziție deloc mare. Trec cu vederea faptul că nu are Android 4.4 (cum ar modelul Amber X501), ecran Full HD și mai mulți RAMi. Nu știu dacă interfața Android 4.2 cu care vine acest model e una personalizată la maxim ori cea standard. Ar fi bine să fie una standard deoarece românii nu le prea au cu personalizarea interfețelor. (Interfețele Allview sunt cele mai nașpa.)

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un telefon cu caracteristici de top, dar și cu accesorii cum ar fi folie și husă (flip, adică o porcărie de husă). Deci, husa nu mi se pare prea practică. Cum arată acest model se poate vedea mai bine din imaginea alăturată, iar când o să apară și un review video am să pun și un clip la final de articol.

Smartphone
Smartphone

Modelul de față vine cu un procesor quad core MTK6589 (de la Mediatek) și 1GB memorie RAM. Aceste caracteristici tehnice te vor ajuta în mare parte să de o experiență fluentă atunci când joci ceva ori navighezi pe net pe mai multe taburi. Camerele acestui model sunt foarte bune deoarece cea principală e una de 13MP, iar cea secundară e una de 5MP. Dacă vrei să asculți radio atunci acest lucru e posibil deoarece are radio FM.

Apreciez la acest model că are suport Google Play Store (așa încât să poți descărca jocuri și aplicații preferate), camere puternice și hardware ok.
Din păcate nu e cel mai nou Android. Nu-i neaparat un lucru rău deoarece versiunile mai noi nu sunt așa de stabile.

De final pot spune că acest model e unul foarte bun pentru diferite sarcini cum ar fi navigat pe web, jocuri diverse și aplicații avansate. Pe lângă hardware și software apreciez și designul care e unul unic. Adevărul este că nu m-ar fi deranjat dacă nu ar fi avut butoane fizice, ci mai repede unele capacitive.

Te-ar mai putea interesa