Allview V1 Viper I, telefon dual SIM

Cel de la Allview au lansat de curând telefonul V1 Viper I care e o variantă mai ieftină a lui V1 Viper. Atuurile sale ar fi prețul mic, că e disponibil pa mei multe culori și că are procesor quad core. Multe dispozitive mobile (tablete sau telefoane) au 2/3 giga de RAM, dar acesta are doar cât ai nevoie 1GB. Acest lucru te ajută să poți cumpăra telefonul la un preț mai bun și să nu dai bani pe lucruri de care nu ai nevoie.
Modelul acesta se adresează celora care vor un telefon performant și nu sunt prea interesați de brandul lui.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Prețul diferă în principal de ce culoare alegeți deoarece unele culori sunt mai ieftine. Pentru o privire de ansamblu asupra acestui televizor puteți vedea imaginea de alături ori clipul de la final.

Telefonul
Telefonul

Pe partea de specificații tehnice acest telefon se laudă cu un ecran mare de 4,7 inci și procesor quad. Ecranul fiind așa de mare o să te ajute să vezi clar tot ceea ce vrei, iar procesorul ajută la o mai bună rulare a jocurilor.
Pe partea de camere acest aparat are două camere: cea frontală de 2MP și cea din spate care e de 8MP. Deci, o să poți face niște poze foarte calitative, cu atât mai mult cu cât cea din spate are și blitz.
Despre ecran putem spune că e unul superb, nu doar datorită mărimii sale, ci și a rezoluției – 1208×720 pixeli. Un alt lucru bun la acesta e că are panel IPS care garantează unghiuri de vizibilitate excelente.

Plusurile la acest model sunt costul foarte mic de achiziție, că vine pe mai multe culori, bateria care ține decent (poate să țină până la 3 zile dacă e utilizat moderat) și sistemul de operare relativ nou, dar și extensibil cu aplicații.
Pe partea de minusuri aș menționa că sunt unele lucruri pe partea de design care nu-mi prea plac. Acestea sunt prezența celor 3 butoane jos și că are acea siglă mare viper în spate. Era mai bine dacă nu avea cele 3 butoane precum la Nexus și dacă sigla Viper era mai mică.

Deci, dacă vrei un telefon performant și care să arate bine atunci eu îți recomand acest model de la Allview.
Dacă te interesează funcționalitatea sa atunci acest lucru poate fi văzut din clipul de alături. Poți vedea că interfața poate fi setată să arate ca cea default Android.

Te-ar mai putea interesa