Serioux RM X401, telefon cu Dual Core

Serioux RM X401 nu are Android 4.4 Kitkat ca „frații” mai mari, ci are Android Jelly Bean. E ușor de folosit și nu e nevoie de ambele mâini, ci doar când scrieți. Având în vedere că ecranul e de 4 inci, veți ajunge ușor cu degetul în orice conț al ecranului. Mie îmi plac telefoanele mai compacte deoarece încap în orice buzunar iar pentru conținut media prefer un laptop sau o tabletă. Nu se poate compara la unele capitole cu unele telefoane deoarece unii producători au o experiență mai lungă în acest domeniu, dar nu toți oferă telefoane așa de ieftine ca și Serioux. E important și ce aduce un astfel de smartphone, iar lista acelor specificații o voi prezenta mai jos.

Prețul său e foarte bun și se poate compara cu cel al unei tablete, doar că o tabletă nu are 3G și e mai greu de luat cu voi în oraș ori la lucru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Telefonul
Telefonul

Telefonul are un ecran IPS generos dar și mic în același timp – 4 inci cu imagine 480p. Are Dual SIM dar nu e active cum e la unele și astfel nu puteți folosi cartelele în același timp (în cazul înc are vorbiți pe una, nu veți putea prelua un apelat de pe a doua cartelă). Are 1 GB memorie și spațiul de la interior nu e mare – 4GB, e bine să alegeți un card de 8 GB ori mai mare.

Prea mare nu are sens deoarece nu are sens pentru cei care au o opțiune de net (mult conținut media e online și e bine să instalați aplicațiile pe card în cazul în care vrei să faceți o resetare). Are WiFi, bluetooth, USB, cameră de 5 MP, cameră frontală și o baterie de 1450 mAh. Autonomia e mare, chiar satisfăcătoare, dar nu foarte mare la telefoanele Dual SIM.

Plusuri: e ieftin, are procesor Dual Core, ecran de 4 inci, cameră de 5 MP, Android 4.2 și altele.
Minusuri: nu prea are la un așa preț.

Serioux RM X401 e o alegere excelentă pentru cei care nu vor un ecran mare, dar vor toate acele plusuri menționate mai sus și un suport Dual SIM. Cu un așa telefon mobil, puteți economisi bani deoarece nu mai trebuie să cumpărați două telefoane ci e suficient aceasta. E mai bine să luați un telefon mai puternic decât 2 telefoane mai slabe.

Te-ar mai putea interesa