Samsung Galaxy Camera EK-GC100 la reducere

Actualizare: Dacă achiziționezi un aparat Galaxy Camera, în perioada 1 martie – 30 aprilie 2013, înscrii codul produsului pe pagina Facebook/GalaxyCamera atunci primești garantat o tabletă Galaxy 7″ P3110, Wi-Fi! Pentru mai multe detalii trebuie citit regulamentul oficial al campaniei realizată de producător, adică de Samsung. Deci, tableta o primești de la Samsung după ce completezi datele! Detalii aici. Reducere 200 lei la Samsung Galaxy Camera și astfel poate fi achiziționată la 2099 lei.

Articolul inițial este din 22.12.2012:
Samsung Galaxy Camera EK-GC100 e un gadget interesant care ar putea fi o alternativă la Nokia 808 Pureview. Însă, după cum se numește, e o cameră foto compactă cu Android 4.1 Jelly Bean. Chiar dacă are 3G/4G, nu are și funcție de telefon. Deci acel 3G e util doar pentru conectivitatea la internet (distribuirea conținutului media pe de cameră prin cloud). Având în vedere dimensiunile sale și calitate foto, poate fi comparat cu un mirrorless, însă nu are obiectiv interschimbabil. Are o mulțime de efecte foto și presetări care cu siguranță nu le găsiți pe alte camere foto (sunt prezentate în clipul de la final). E disponibilă în două culori (alb și negru) și indiferent de culoarea aleasă, prețul și caracteristicile sunt aceleași. Acest model EK-GC100 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pe alb
Pe alb
Aplicațiile
Aplicațiile

Specificații tehnice

Are un senzor performant și mare de 16.3 MP de tip CMOS BSI. Obiectivul său oferă un zoom optic de 21x, distanță de focalizare minimă de 10 cm, blitz integrat (se vede în prima poză), lentile de 4.1- 86.1 mm etc. Pe partea de control al fotografiei oferă sensibilitate ISO 100 – 3200 (sau auto), balans alb, presetări, efecte foto și detectarea feței. Poate filma până la calitate 1080p și e compatibilă Wi-Fi (DLNA) și HDMI 1.4.

Ecranul e unul generos – 4.8 inci, nu veți găsi un ecran așa de mare pe alte camere foto și să aibă o rezoluție HD ca la acesta. Astfel veți putea alege mai ușor fotografiile mai reușite fără a le mai copia pe PC sau laptop. Autonomia e una decentă și bineînțeles în modul cameră foto, e mai mare decât cea cu Android. Jos am pus o mică demonstrație a acestei cameră, mai precis veți observa cât de eficient e obiectivul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un meniu ușor de folosit, efecte interesante (unele sunt chiar unice), Android 4.1, procesor Quad Core (ideal pentru jocuri, însă autonomia nu e așa de mare ca a unui telefon), suport Dual Sim, Wi-Fi, ecran HD de 4.8 inci, funcții interesante și compactă.

Minusuri: nu are funcție telefon.

Concluzie

Galaxy Camera e un gadget cu Android care a fost anunțat cu mult timp și se pare că a meritat așteptarea. Am postat chiar și un clip cu prezentarea aparatului și a principalelor sale caracteristici. Și chiar dacă nu e și telefon, veți observă că își merită fiecare bănuț investit:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung Galaxy Camera EK-GC100 la reducere”

  1. Mie imi place foarte mult ideea de camera cu Android si sper ca si alti producatori sa urmeze exemplul Samsung.

Comentariile sunt închise.