Sony DSCHX400VB, aparat foto de 20MP DSC-HX400

Aparatul foto digital Sony DSCHX400VB e o alegere excelentă pentru cei care sunt pasionați de fotografie și vor un model care să tindă spre un DSLR. Cu astfel de modele nu mai aveți nevoie de o cameră video deoarece poate înregistra FullHD, iar calitatea imaginii e superioară. O parte din caracteristicile sale speciale sunt următoarele: senzor de 20MP, procesor Bionz X, zoom optic 50x, ecran rabatabil, multe efecte și prestări. E bine că are atât un vizor cât și un ecran rabatabil deoarece deoarece în zilele însorite e destul de greu să vezi imaginea pe acel ecran chiar dacă e rabatabil. Un astfel de ecran e bun deoarece puteți partaja ușor pozele și să fotografiați din diferite unghiuri.

Prețul e cam mare pentru un model compact digital, dar are caracteristici mult superioare altor modele din aceeași categorie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Senzorul său e unul de 20MP deci fotografiile vor fi destul de detaliate iar pentru cei care preferă să facă poze de la distanțe mai mari, obiectivul său are un zoom optic bun – 50x. Cel digital scade din calitate în special dacă alegeți maximul – 200x. Ca și dotări are: blitz integrat, sensibilitate ISO 800-3200, prestări, declanșare automată și altele.

Bateria sa proprie e una de tip NP-BX1, iar autonomia oferită e de circa 300 de cadre. Deci e destul de mare comparativ cu cea a altor modele compacte. Totuși bateriile clasice pe bază Li-Ion au o autonomie mult mai mare și nu orice aparat suportă acel tip de baterii. În pachet sunt incluse cureaua de umăr și încărcătorul său. Alte caracteristici speciale care nu le-am menționat anterior sunt: panorama 360, obiectivul Zeiss Vario Sonnar T etc.

Plusuri: autonomie mare oferită de bateria sa, procesor de imagine de ultimă generație, zoom optic impresionant, WiFi, GPS, ieșire HDMI, ecran rabatabil de 3 inci, vizor etc.
Minusuri: poate doar prețul.

Sony DSCHX400VB e un model destul de reușit deoarece are toate acele plusuri și dacă nu sunteți convinși de cât de util poate fi, am pus acel clip de mai jos. Se pot observa principalele sale caracteristici și vă poate ajuta în alegerea modelului potrivit.

Te-ar mai putea interesa