Sony DSCWX220B, aparat foto CyberShot DSC-WX220

Dacă ești o persoană care se respectă atunci un aparat foto digital precum Sony DSCWX220B ar fi o recomandare din partea mea. Senzorul e unul de 18 megapixeli, procesorul e un Bionz X, iar filmul e unul maxim Full HD… ceea ce e foarte bine deoarece înlocuiește cu succes o cameră video.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar modelul acesta de cameră suportă multiple tipuri de carduri (inclusiv Micro SD) așa încât să nu trebuiască să cumpărați modele foarte scumpe. Iar, dacă vreți ceva mai capabil atunci puteți opta pentru DSCWX350B deoarece poate face undeva la 470 cadre cu acumulatorul și vine cu dotări suplimentare.
De alături puteți observa că acest model e unul pe negru, însă pentru a vedea ce culoare e aparatul pe care îl cumpărați vă recomand să citiți detaliile tehnice de pe pagina magazinului de unde cumpărați.

Aparatul
Aparatul

Ca oricare alt aparat Sony, și acesta e unul cu hardware la zi, iar disponibilitatea blitz-ului o să vă ajute în a face poze atunci când iluminarea nu e prea bună. Iar, dacă vreți să faceți niște poze de la distanță atunci puteți apela la zoom (cel optic e de 10x).
Pentru a transfera fișierele de pe dispozitiv vă puteți folosi de card, USB și Wi-Fi. Da, are wi-fi așa încât să nu trebuiască să vă folosiți de cabluri.
După cum ziceam și la început, acest model poate să filmeze, iar calitatea filmării poate fi apreciată din clipul de alături. Eu zic că a iești foarte bine.

Lucrurile pe care eu le consider ca fiind atuuri sunt durata de viață a bateriilor de 210 cadre, ceea ce e foarte bine. Alte lucruri de apreciat sunt portabilitatea (greutatea e până 130 grame), calitatea materialelor utilizate, dar și hardware-ul bun.

Sony CyberShot DSC-WX220 (așa cum mai e numit) e un aparat care nu doar arată bine, ci poate face poze foarte calitative. Acest model nu e pentru oricine, ci doar pentru cei care apreciază un produs de calitate cu o fiabilitate ridicată.
Pentru a vă face o părere despre cum arată acest model vă recomand preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa