Sony DSCW830S, aparat foto de 20MP

Aparatul foto digital Sony DSCW830S e un model al serie W830 și e varianta pe argintiu. Aceste aspecte sunt evidente din numele său și bineînțeles e un CyberChot. Există și o variantă pe negru dacă vă interesează și aspectul ei, dar prețul și caracteristicile tehnice sunt aceleași. Adică are un senzor mare, obiectiv Zeiss, filmare HD, stabilizare SteadyShot, panoramă 360 și altele. E compactă și așa trebuie să fie deoarece se adresează celor care vor ceva mic și portabil de luat în oraș, în excursie ori la școală. Poate fi folosită și pentru a filma diverse momente la calitate decentă. În funcție de calitatea aleasă, filmarea poate fi mai mică ori mai mare.

Un card de 8 sau 16 GB nu e foarte scump iar o geantă mică ar fi binevenită pentru acest aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

După cum am precizat sus, senzorul său e de 20MP deci claritatea ar putea fi un punct forte dar tot nu se compară cu un mirrorless. Diferențele sunt oferite de obiectivul oferit (zoom, lentile etc). Acesta un obiectiv cu zoom optic 8x, zoom digital 32x, lentile de 4.5 – 36 mm și altele. La capitolul de control al fotografiei prezintă: sensibilitate ISO 80 – 3200, balans alb, declanșare automată, fotografiere continuă, presetări, declanșare la zâmbet și detectarea feței. Nu sunt caracteristici deosebite dar probabil pot fi de folos.

Poate înregistra cu sunet la calitate maximă 720p, iar filmările pot fi vizionate fără probleme pe ecranul său de 2.7 inci. Chiar și fotografiile pot fi vizionate și astfel puteți să alegeți care sunt cele mai reușite fotografii și care nu sunt pre reușite. Cardurile suportate diferă de la un brand la altul, dar în cazul lui Sony sunt carduri Memory Stick Duo (diverse modele). Memoria internă nu e prea generoasă – 27 MB, de aceea am făcut și recomandarea de mai sus. Bateria sa reîncărcabilă e una care oferă o autonomie de cam 210 de cadre.

Plusuri: calitate de fotografie și filmare bună în acest preț, designul compact, e disponibilă, modul panoramă 360 și în alte culori.
Minusuri: nu are.

Sony DSCW830S nu excelează la capitolul autonomie dar și așa poate fotografia destul de multe cadre. Puteți economisi niște bani cu o baterie reîncărcabilă, comparativ cu aparatele care folosesc baterii clasice. Jos e o despachetare și prezentare a unui astfel de model și cred că vă poate ajuta să faceți alegerea corectă.

Lasă un comentariu