Sony DSCWX350B, camera CyberShot DSC-WX350B

Sony DSCWX350B e un competitor direct al lui Sony DSCWX220B și trebuie să puneți doar circa 300 lei pe lângă prețul lui DSCWX220B. Se remarcă printr-o autonomie mai mare deoarece poate face undeva la 470 de cadre.
Un model precum acest CyberShot DSC-WX350B e destinat în special celora care vor să fie în pas cu moda deoarece vine cu senzor de 18 Mp, zoom optic 20x și procesor Bionz X.
Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Noi beneficiind de rezoluție Full HD pe partea de filmare, ecran mare de 3 inci și wi-fi… pe lângă multe altele.

Din imaginea alăturată puteți observa că arată mai mult decât bine, obiectivul fiind unul destul de mare… util în cazul filmării cu zoom optic. (Are și zoom digital 80x, dar nu mi se pare foarte util… fiecare cu părerea lui.)

Camera
Camera

Modelul acesta are niște specificații foarte bune deoarece senzorul e unul de 18MP, procesorul de imagine e Bionz X, iar pe partea de zoom optic are 20x. Memoria e cât vreți deoarece suportă multiple tipuri de carduri, iar dacă vreți să scoateți filmele atunci puteți folosiți cardul, portul USB sau wireless-ul. Da, are chiar și wi-fi așa încât dvs să utilizați vreun fir atunci când transferați fișiere.
Calitatea filmărilor e deosebită pentru că poate filma la rezoluție Full HD, lucru care poate fi văzut din clipul alăturat.

În mare parte, atuurile acestui model sunt prețul nu prea mare, garanția bună, brandul de încredere, funcțiile utile (pentru transferul filmelor conexiunea wireless mi se pare mai mult decât ok) și portabilitatea (greutatea e de până în 170 grame, iar ca poze poți face undeva la 470 cadre). Pentru realizarea unor poze mai deosebite puteți utiliza și efectele cu care vine aparatul, asta dacă nu doriți să mai umblați prin Gimp ori Photoshop.

Deci, dacă vrei un aparat bun ca specificații, fiabilitate și utilitate atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea. Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model pe negru.

Te-ar mai putea interesa