Samsung ES9, aparat foto digital

Dacă eşti în în căutarea unui aparat foto ieftin şi bun şi doreşti să surprinzi cele mai plăcute momente din viaţă cu un asemenea gadget atunci poţi opta pentru un aparat foto digital Samsung ES9 12.2 MP pe negru sau argintiu în funcţie de preferinţe. Este un aparat pentru un buget redus deci oricine şi l-ar putea permite dar asta nu înseamnă că nu este performant ci din contră are un raport calitate/preţ destul de bun. Vine cu Object Tracking AF, stabilizator digital de imagine, Smart Album şi perfect Portrait System. Cică mai există şi o variantă pe roz dar nu prea o recomand deoarece aceste două culori se potrivesc cel mai bine pentru un asemenea aparat. Samsung ES9 are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi vine cu o geantă cadou în valoare de 39 de lei. O alternativă pentru mai mulți bani este Samsung ST65, PL120, sau dacă nu poate un Samsung ST30.

Poze

Pe argintiu

 

Specificaţii tehnice

Tehnologia Object Tracking AF vă ajută să urmăriţi orice obiect de pe ecranul aparatului şi va focaliza asupra lui şi trebuie doar să apăsaţi butonul de declanşare. Mulţi dintre voi probabil ştiţi pentru ce este bun stabilizatorul digital al imaginii, după cum îi spune puteţi realiza fotografii clare atunci când sunteţi în mers sau când vă tremură mâna.

Smart Album este albumul foto de pe aparat care este organizat în funcţie de zilele/săptămânile în care aţi realizat acele fotografii. Smart Auto este funcţia prin care aparatul detectează automat scena, mai precis îşi setează automat luminozitatea, contrastul etc pentru ca fotografia să iasă perfect. Perfect Portrait System este o altă denumire pentru funcţia de detectare a feţei, numai că vine cu anumite îmbunătăţiri şi anume această funcţie/tehnologie face mici retuşuri pentru ca portretul să iasă perfect. Are un senzor de 12.2 MP de tip CCD. Poate realiza fotografii de până în 3984 cu 2656 pixeli în format jpeg, exif 2.21, PictBridge 1.0 sau DPOF 1.1. Are un zoom optic de 4x şi unul digital până în 3x şi până în 12.5 inci în modul play. Expunerea este de ±2EV (1/3EV steps), iar lentilele sunt de 4.8 – 19.2mm f/27 – 108mm. Distanţa de focalizare este şi ea destul de bună, de la 10 la 80 cm în modul macro şi de la 80 cm spre infinit în modul normal.

Samsung ES9 are blitz integrat şi diafragmă de 2.9 – 6.5. Pe partea de control a fotografiei are sensibilitate ISO în mod Auto sau până la 1600, diverse efecte foto şi funcţie pentru detectarea feţei. Poate filma la calitate VGA cu sunet şi în format AVI. Acest aparat foto digital ES9 nu are memorie internă dar poate fi achiziţionat un card de tip SD. Interfaţa este USB 2.0 şi vine cu ieşire audio/video. Este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare cunoscute.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: Samsung ES9 este ieftin, vine de la un producător bun, are multe chestii utile şi face fotografii decente.

Ca minusuri: vine cu baterii reîncărcabile şi nu cu un acumulator propriu.

Concluzie

Acest aparat foto digital Samsung ES9 este ideal pentru cei care doresc să plece într-o mini-excursie şi doresc să economisească ceva mai mulţi bani pentru excursia respectivă.

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Samsung ES9, aparat foto digital”

  1. am primit aparatul foto si trebuie formatat cardul de memorie si nu stiu cum.Ma poate ajuta si pe mine cineva?\n

  2. dar cum sa fac asta? chiar nu stiu cum sa fac.Atunci cand bag cardul de memorie in aparat nu ma lasa sa intru in meniu sa-i dau formatare card,dar cand scot cardul intru fara probleme in meniu

  3. Un aparat bun, iar cu niste acumulatori buni (eu am duracel de 1700 ) autonomia este remarcabila, chiar si cu baterii foarte puternice(duracel ultra sau uktra plus) este la fel. Ca minus este functia macro care nu e ste foarte exacta.

  4. Atunci când am cumpărat aparatul am cumpărat și niște acumulatori EC250 Ansmann (universali) , iar acum când se descarca bateriile îmi apare un advertisment , ceva de genul ” Pentru utilizarea acestui aparat se recomanda folosirea unor baterii de mare capacitate (alcaline , NiMH , mărci renumite)” . Si în plus , nici nu se mai încarcă cum trebuie ; le pun la încărcat și când le bag în aparat îmi apar inițial trei liniuțe dar după o poza se duce una și apoi se duc și celelalte foarte , foarte rapid . Daca m-ai putea sfătui …mi-ar fi de mare folos ! Mulțumesc .

  5. si la mine face la fel imi zice sa cumpar alte batarii desi sunt duracell de calitate

Comentariile sunt închise.