Samsung C3310

Un telefon foarte bune e acest Samsung C3310 care nu costă deloc mult și vine pe două culori, adică și . Numele său complet e Samsung C3310 Champ Deluxe și din păcate nu e un smartphone, iar acesta ar fi singura chestie care m-ar face să nu cumpăr. Dar, dacă vrei un telefon simplu, ieftin și care să arate bine atunci acesta ar fi perfect. Nu costă deloc mult deoarece poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani doar un îi este echivalent, oarecum.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți forma o opinie cum arată acest telefon și în opinia mea arată foarte bine. Vine pe două culori, dare le-am enumerat mei sus, dar s-ar putea ca pe viitor să fie disponibil și în alte variante de culoare. Ecranul nu e prea mare, după cum se poate vedea, dar are suport touch și asta e un mare plus.

Meniul
Spatele

Specificaţii tehnice

C3310 are un design foarte asemănător cu cel al , dar prețul său e mai mic cu vreo 100 lei. Memoria internă e destul de mare deoarece e de 1GB și normal că o puteți extinde cu carduri de maxim 16 giga. Suportă multe tehnologii de conectare printre care se numără bluetooth și are chiar și portu USB.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț foarte mic; fiabilitatea sa e bună, iar garanția e unul dintre lucrurile care contribuie la fiabilitate deoarece e de minim 2 ani; are cameră de 1,3 care scoate niște poze decente; playerul integrat e foarte bun deoarece poate reda multe tipuri de fișiere, iar suportul pentru radio FM e prezent pe gadget; greutatea sa e mică fiind de 100 grame; are multe culori, ecranul, și de aceea pozele se vor vedea foarte clar.
Contra: ecranul e cam mic, iar sistemul de operare nu e Android, ci cel mai probabil Bada OS.

Concluzie

Dacă te interesează un telefon bun atunci cred că acesta ar fi foarte bun… dacă nu prea ai mulți bani. În clipul de alături se poate vedea că arată bine și asta deoarece e modelul silver. În opinia mea, seamănă destul de mult cu modelul Ace și de aceea cred că va fi foarte popular.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung C3310”

  1. Aspectul e de nota zece, singurul minus e ca nu vine cu Android, iar dupa 3 luni de utilizare trebuie sa-l recomand.

  2. pozele se dau singure daca tin telefonu inclinat ? la samsung 5230 asa face, inclin telefonul si trece la poza urmatoare

Comentariile sunt închise.