Samsung BD-F6500, Blu-ray Player Smart 3D

Un player de genul acestui Samsung BD-F6500 îți poate fi de folos în cazul în care ai un televizor precum Samsung 50F6100. Poate reda diferite tipuri de fișiere și discuri optice, iar soft-ul e unul inteligent. În acest fel, la un preţ bun Vezi prețul special de azi » primești un aparat care-ți transformă televizorul în unul de tip smart și cu porturi de rețea.

Aspect

Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest player, iar despre dimensiuni trebuie spus că nu sunt deloc mari având în vedere că e un aparat care are o greutate de circa 1.2 kilograme. În imaginea de alături e prezentat doar aparatul, dar trebuie știut că are și telecomandă care poate fi utilizată din prima deoarece are baterii incluse.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul BD-F6500 e unul care beneficiază de Wi-Fi, mai exact Wi-Fi Direct, lucru care facilitează vizualizarea de conținut de pe site-uri de genul Netflix. Dacă aveți acasă o colecție de filme pe DVD sau Blu-ray atunci o să o puteți vedea cu acest player, iar filmele luate de pe Internet pot fi și ele văzute destul de bine deoarece le poți pune pe un stick sau un hard extern ca mai apoi să-l conectezi la USB-ul BD-F6500.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e bunicel; vine cu suport pentru filme *.mkv cu sunet DTS; dispune de tuner radio așa încât să poți asculta postul de radio preferat; are caracteristica Anynet+ care face ca aparatul să poată fi conectat cu telecomanda televizorului, dacă ai televizor Samsung care are la rândul lui Anynet+.
Contra: nu are Wi-Di – o alternativă wireless la HDMI.

Concluzie

Dacă vrei să vezi un film de pe diferite medii de stocare sau chiar de pe Internet atunci acest player Blu-ray cu caracteristici Smart ar fi numai bun pentru tine. Poți vedea și filme 3D, dar asta presupune ca televizorul tău să fie minim 3D Ready.
Am pus și un mic preview așa încât să poți vedea mai bine cum se prezintă acest aparat.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung BD-F6500, Blu-ray Player Smart 3D”

Comentariile sunt închise.