Samsung BD-D5100/EN

Probabil ai un televizor de ultimă generație însă nu are Blu-ray deoarece așa sunt făcute TV-urile. poți trece peste acest neajuns alegând un Blu-Ray player Samsung BD-D5100/EN care poate fi conectat chiar și la Internet deoarece are LAN. Pe Internet poți accesa doar YouTube și nu-ți va transforma televizorul într-un Smart TV deoarece e mai mult un player. Nu costă prea mult deoarece vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » și zic că e unul mai mult decât corect pentru un aparat care poate citi atât discuri Blu-ray cât și multiple formate video printre care și *.mkv.

Poze

Se poate vedea că Samsung BD-D5100/EN e un aparat foarte interesant care arată și bine. Conținutul pachetului e destul de complex și la final e un video preview al aparatului pentru a vă face o părere despre ce poate și cum arată. E de culoare neagră și are multiple porturi pentru a putea fi conectat la diferite aparate sau invers – pentru a conecta diferite aparate la el.

Pachetul
Cutia și aparatul

Specificaţii tehnice

Samsung BD-D5100 EN e un model simplu în utilizare și complex din punct de vedere al dotărilor și vine cu multe porturi printre care se numără USB, HDMI și LAN. De asemenea poate reda multiple formate video și audio cum ar fi *.avi, *.mkv, *.wmv cu sunet dts. Suportă codecuri DivX și se pare că unele persoane spun că nu poate reda AVCHD, însă eu nu mă pot exprima deoarece nu am încerca acest format încă.

Păreri pro şi contra

Pro: poate fi conectat la Internet, mai exact la site-ul YouTube; prețul nu e deloc mare; consumă puțin curent și nici nu are o greutate prea mare deoarece greutatea sa e de sub două kilograme; poate reda discuri de la CD la BD, deci și DVD; fiabilitatea îi e crescută datorită brandului care face numai produse de calitate.
Contra: la acest preț nu cred că pot comenta, dar poate că nu ar fi stricat un port wi-fi și suportul 3D.

Concluzie

Modelul BD-D5100/EN e unul nou și e foarte vândut în străinătate deoarece vă poate transforma camera într-un cinema. Asta dacă aveți un TV cu ecran mare și un sistem audio ok. Pentru a vă face o părere despre cum arată și o impresie despre cam ce e inclus în cutie vă recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung BD-D5100/EN”

  1. Salut, stii cumva de ce nu merg unele mkv-uri? Am mai multe mkv la care se aude sonorul, fara imagine si dupa 10 secunde imi scrie „File not suported” !?!

Comentariile sunt închise.