Samsung B2430HD

Dacă sunteți fan Samsung și sunteți în căutarea unui monitor special pe care să puteți viziona atât filme cât și emisiuni TV atunci un monitor/TV LCD Samsung B2430HD ar fi o posibilă soluție. Alternative la acesta ar fi modelele Samsung T27A950 care vine cu imagine 3D și S19A300N care e un model pentru un buget foarte mic. Spun asta pentru că e destul de ieftin având în vedere că e și televizor și puteți să folosiți și la o consolă deoarece are multe intrări. Designul e unul elegant de culoare neagră cu suprafață lucioasă și material transparent în parte din jos. Dacă aveți o consolă pentru acesta, recomand ca monitorul să fie instalat pe un perete astfel să puteți juca pe aceasta de la depărtate iar în locul în care puteați pune monitorul, puteți pune consola. Astfel aveți loc pentru un desktop și puteți să vă uitați și la TV de la depărtare. Un Samsung B2430HD ca acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

monitor LCD Samsung B1930N 2
Cutia de sus
Monitor TV LCD Samsung B2430HD 1
Așa arată

Specificaţii tehnice

Are un display destul de generos, de 24 inci. Acesta are o rezoluție Full HD adică de 1920 cu 1080 pixeli, un timp de răspuns de 5 ms, un unghi de vizibilitate maximă de 170 de grade pe orizontală și 160 pe verticală, o luminozitate de 300 cd/mp, un contrast dinamic de 70.000 la 1 și un aspect de tip wide (16 pe 9).

Ecranul poate să reproducă 16.7 milioane de culori și oferă după vedeți o luminozitate mai bună decât un LED. Veți avea două boxe integrate de 3 W fiecare, montare VESA 75 cu 75 mm și Tuner TV. Pe partea de conectivitate acest B2430HD are următoarele porturi: intrare audio, DVI, două HDMIuri, ieșire optică, ieșire audio, VGA și component. Ca și caracteristici speciale mai are: Dolby Plus, MagicAngle, Dolby Digital Plus, funcția PIP (Picture in Picture) și vine cu telecomandă inclusă.

Samsung B2430HD are o greutate netă de 5.8 kilograme adică fără suport și brută de 7.2 kilograme. Consumul maxim de energie e de 60 W, deci nu cu mult mai mare decât a unui LED.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri ar fi: designul, specifica’iile tehnice și aici mă refer și la conectori, imaginea foarte bună și prețul. Din păcate nu este un model cu imagine 3D, că doar acestea sunt la modă numai că la un așa preț nu prea există monitoare/TV 3D. Poate vom vedea pe viitor astfel de modele la prețuri mai accesibile.

Concluzie

Acest Samsung B2430HD e un model la promoți și cred că ar trebui să profitați de ea în cazul în care doriți un asemenea gadget în special de la un producător foarte bun.

Te-ar mai putea interesa