Samsung S19A300N

Acest monitor LED Samsung S19A300N dar şi S22A300N sunt recomandările mele pentru posesorii de desktopuri dar și laptopuri și spun asta pentru că au doar portul VGA. Se adresează mai mult celor pasionați de filme deoarece are un contrast impresionant și unghiuri excepționale de vizibilitate. O alternativă cu mai multe porturi dar și o diagonală mare e B2430HD. Deci vine cu o mulțime de tehnologii pe lângă cea LED care presupune și un consum excelent de energie. Dar are și setări care ajustează lumina în funcție de cât doriți pentru a nu consuma multă energie. Deci e un monitor „inteligent” pentru un buget restrâns și vine și cu un design elegant. Rezoluția ecranului e decentă, și anume  e una HD+ cât cea a unui laptop de 15 inci. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată
Din spate

Specificații tehnice

Display-ul LED e unul de 19 inci cu spațiu vizibil de 18.5 inci. Acesta are o rezoluție optimă de 1366 cu 768 pixeli, aspect imagine wide, contrast tipic de 1000 la 1, un timp de răspuns de 5 ms, reproduce un număr de 16.7 milioane de culori, luminozitate 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 170 și 160 de grade pe orizontală și verticală și un contrast dinamic numit Mega DCR. Acest contrast presupune 5 milioane la 1, iar având în vedere că are 5 ms poate fi numai bun pentru jocuri.

Având în vedere că nu e TV nu veți beneficia de tuner TV dar nici de boxe integrate. Pe partea de conectori Samsung S19A300N are doar un port VGA, deci putem spun că se adresează posesorilor de desktopuri dar și de laptopuri și netbookuri care doresc să vizioneze un film pe un ecran mai mare. Are un consum maxim de numai 19 W și o greutate de 2.5 kilograme. Samsung S19A300N are următoarele caracteristici speciale: economisire ecologică, Software Multi Screen, Magic Angle, Magic Bright3, Magic Color, tastă personalizată, temporizator de oprire, Magic Tune, și redimensionare imagine.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design excepțional și subțire, e ușor de transportat, consum mic (se poate economisi până la 50% cu modul Eco), imaginea e superbă din orice unghi te-ai uitat, culorile sunt vii ca la oricare alt LED

Minusuri: nu are DVI.

Concluzie

Acest Samsung S19A300N e un model foarte reușit și spun asta deoarece raportul calitate/preț e unul foarte bun și dacă sunteți în căutarea unui monitor ieftin, acesta ar trebui să fie prima voastră opțiune. Cam aşa arată:

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung S19A300N”

  1. Pe site-ul producătorului scrie că e edge led sau ceva de genul („See cutting edge eco solution…”) care înseamnă de ultimă oră.

Comentariile sunt închise.