Samsung 65ES8000

Acest televizor LED 3D Samsung 65ES8000 e cel mai mare din serie având o diagonală de 163 cm, iar pentru că face parte din seria ES8000, e cel mai bun Smart TV de la acest producător. Spre deosebire de ES7000, această seria aduce tehnologii de interacțiune: puteți controla televizor cu ajutorul mâinii, vocii, telecomenzii Smart Touch și dispune de cameră integrată care vă detectează fața. Având în vedere cât de mare e, aveți nevoie de o cameră destul de spațioasă dar și de un mobilier pe măsură (dar poate fi montat și pe perete). Cu acesta, nu veți mai avea nevoie de un alt televizor în special că are tehnologie 3D, control avansat și o mulțime de funcții speciale. UE 65ES8000 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Un film
Smart Hub

Specificații tehnice

Samsung 65ES8000 e un model cu tehnologie LED, de aceea consumul e destul de redus, culorile sunt vii iar claritatea imaginii e ireproșabilă. Pe partea de sunet are două difuzoare de 10W, sunet 3D, DTS 2.0 și altele. Aceste tehnologii dar și altele vă vor fi de folos atunci când vizionați filme și nu mai aveți nevoie de un sistem home cinema. Tehnologia 3D vă permite să vedeți filme 3D chiar dacă sunt în format 2D și să jucați jocuri 3D.

Puteți accesa internetul fie wireless fie LAN prin intermediul unui router wireless fie prin mufa de rețea. Cele 3 HDMIuri vă permit să vizionați filme de pe media playere externe, să conectați o consolă dar și alte dispozitive cu acestă interfață. UE65ES8000 are trei porturi care pot fi utile pentru conectarea unei tasturi sau a unei memorii USB. Restul porturilor sunt următoarele: Scart, ieșire căști, ieșire audio digitală etc.

Caracteristicile speciale sunt cele cunoscute (de pe alte Smart TVuri): aplicații, Search All, Skype, browser web, senzor Eco, tehnologii de interacțiune, Internet TV etc. În pachet veți găsi ochelarii 3D, telecomanda Smart Touch și dispozitivul IR Blaster.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: diagonala sa mare (televizorul e cât patru televizoare de 32 de inci, 81 cm), sunet 3D, aveți la dispoziție diferite modalități de a controla televizorul, design foarte elegant și funcționalitate superioară.

Minusuri: destul de scump și vine doar cu 2 perechi de ochelari.

Concluzie

Samsung 65ES8000 e recomandarea mea pentru cei care vor un televizor special pentru acasă și dacă vreți să fiți în pas cu tehnologia, nu văd de ce nu ați opta pentru acesta. Alternative sunt suficiente chiar de 55 inci sau din seria ES7000 (în caz că nu vă doriți interacțiunea). Jos am postat un clip cu prezentarea acestei serii:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 65ES8000”

Comentariile sunt închise.