Samsung 55Q7F, televizor plat de 138cm cu Quantum Dot

Inovația momentului o reprezintă modelul Samsung 55Q7F. Acesta e dotat cu tehnologie QLED (prescurtarea de la Quantum Dot) și oferă o reproducere de 100% a culorilor (100% spectru culori DCI).
E un televizor avansat cu care pot fi urmărite posturi TV HD (prin dual triple tuner) și conținut de pe stream. Poate fi conectat la net, iar pentru acest lucru ne folosim de cutia One Connect.

Un televizor din seria Q7F (F vine de la flat, iar dacă ar fi avut C acesta ar fi venit de la curved) se adresează persoanelor interesate de un televizor foarte subțire, care poate fi montat pe perete ușor și care are un număr minim de porturi (pentru a avea la dispoziție porturi trebuie conectată cutia cu care vine la pachet).

Modelul 55Q7F vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat avansat tehnologic. Se poate monta pe perete prin intermediul unui suport Vesa 400×400. Montarea se va face perfect deoarece are stand No-Gap precum la modelul 49Q7F.

Modelul din seria Q7F

Caracteristici tehnice

Dacă seriile din 2016 au PQI pe la 1000 și ceva… trebuie știut că acesta are 3100. Deci, e o imagine perfectă sau aproape de perfecțiune. (PQI însemnând Picture Quality Index.)
În cutie avem livrat 5 metri de cablu optic, telecomandă Premium Smart Remote (argintie), manual, cutia cu conectori (One Connect Optical) și piciorul. (Puteți vedea aici ce e în cutie… pe lângă TV.) Ca dotări opționale puteți alege 15 metri de cablu optic VG-SOCM15, standul (piciorul) Gravity VG-SGSM11S, stand VG-STSM11B, mini telecomanda WMN550M etc. Însă, aceste dotări opționale pot fi disponibile doar la unele magazine.
Softul e unul avansat cu suport pentru aplicații, player video de filme 360 grade, app casting și multe altele.
Aparatul are o ramă argintie, iar piciorul Triad e din inox. Deci, arată premium și e realizat din materiale premium.
Designul precum și hardware-ul sunt realizate așa încât dvs. să vedeți totul fără vreo pierdere de calitate prin intermediul unui design 360 grade.

Avantaje

Un televizor precum acesta te va ajuta să poți savura conținut din orice sursă la o calitate superioară oricărui alt televizor de pe piață.
Designul său e unul minimalist, iar porturile pot fi accesate prin intermediul cutie menționate mai sus.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 55Q7F, televizor plat de 138cm cu Quantum Dot”

  1. Doresc sa cumpar un QLED de la Samsung. Exista o diferenta de pret semnificativa intre modelele QE55Q7FAM si 55Q7F. Ma puteti ajuta sa identific diferenta intre cele 2 modele ? Multumesc !!

  2. E vorba de același model. Codurile sub care e comercializat sunt 55Q7F, QE55Q7FAM și QE55Q7FAMTXXH. Diferența de preț e dată de faptul că la unele magazine televizorul e la ofertă.
    Prețurile sunt acestea:

    Recomand ca achiziția să o faceți de pe Internet pentru comoditate și timp extins de retur. E bine să verificați și coletul înainte de plată, fiind vorba de un aparat cu ecran mare.

Comentariile sunt închise.