Samsung 55Q6F, televizor QLED cu imagine 4K

Televizorul QLED Samsung 55Q6F e cea mai bună alternativă la modele OLED 4K. Chiar dacă nu oferă același tip de ecran, calitatea imaginii e una superioară în ambele cazuri. Tehnologia OLED e destul de scumpă și cred că ați observat și voi prețurile acelor televizoare, de aceea Samsung a decis să ofere un ecran diferit – QLED (numit Quantum Dot LED). Imaginile prind viață cu acest panel și veți observa niște tehnologii care chiar nu le veți găsi pe orice TV – HDR 1000, Precision Black, Peak Illuminator. Chiar și la capitolul sunet impresionează cu acele difuzoare puternice, dar se poate conecta și un sistem audio wireless.

Din poza de jos se vede cum arată seria Q6F, adică are 3 margini fără ramă și marginea de jos e argintie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Samsung 55Q6F

Bineînțeles, discutăm de un televizor din gama 2017 și e Smart. Puteți accesa conținut web cu ajutorul aplicațiilor sau optați să navigați pe web. Telecomanda sa chiar e una interesantă pentru că are puține butoane și nu aveți cum să apăsați butonul greșit.

Pe lângă caracteristicile tehnice foarte bune, sunt o mulțime de tehnologii de imagine care îmbunătățesc experiența. Cu acest televizor, chiar nu mai e nevoie să mergeți al cinema dar depinde și cât de răbdători sunteți.

Păreri pro și contra

Pot spune că face parte din gama premium, motiv pentru care arată corespunzător, sistemul audio e puternic și clar. Pentru a vă face o idee despre imagine, acest brand oferă un indicator de calitatea e imaginii PQI de 2500. E o valoarea foarte mare și foarte puține modele o pot depăși (depinde și de diagonală). Chiar dacă anumite modele fac parte din aceeași serie, anumiți parametrii pot să difere dar la variantele mai mari chiar nu aveți ce să plângeți.

Această serie beneficiază de One Connect care e un dispozitiv cu toate mufele televizorului. Astfel, televizorul poate fi montat pe perete și nu veți vedea multe cabluri care să coboare pe perete. Samsung 55Q6F reprezintă o alegere inteligentă și nu merită să mai așteptați să apară ceva diferit că nu cred că poate oferi ceva mai bun. Poate prindeți o promoție cu acesta, că doar nu e un gadget chiar accesibil.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 55Q6F, televizor QLED cu imagine 4K”

  1. Salut , Ma intereseaza un sfat vis a vis de un televizor diagonala 138 cm , folosit cu precădere la vizualizarea programelor distribuite de RcsRds , cel mai mult pe partea de imagine , sa se vada super bine dar si pe funcțiile smart.Multumesc!

  2. Ar fi fost bine să ne spuneți și un buget de care dispuneți.
    Deci, vă interesează un televizor de 55 inci cu tuner digital (pentru a vedea posturi de la Digi) și care să aibă soft smart. Recomandările mele ar fi:

    Puteți lua televizorul în rate cu Cardul eMAG, iar pentru reducere suplimentară puteți folosi codul voucher eMAG16ani valabil doar în ziua de 5.12.2017

Comentariile sunt închise.