Samsung 55F8500, TV Smart UE55F8500

Dacă vrei să ai cel mai bun televizor de pe piață atunci art trebui să îți îndrepți atenția înspre un model din seria F8500 deoarece oferă ce mai bună experiență vizuală, are foarte multe dotări (cam prea multe pentru gustul meu), iar funcționalitatea sa poate fi extinsă cu diferite dispozitive.
Dacă anul trecut televizoarele premium ale celor de la Samsung aveau procesoare dual core, anul acesta modele premium au procesoare quad core. E și cazul modelului Samsung 55F8500 din articolul de față.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim televizorul UE55F8500 care nu doar e 3D (are două perechi de ochelari 3D în pachet), ci e și Smart (e un Smart TV din generația 2.0).

Televizorul
Televizorul

Modelul de față stă excelent pe partea hardware deoarece are un ecran de 138 centimetri cu rezoluție Full HD și cameră integrată. După cum ziceam mai sus, procesorul e unul quad, iar asta înseamnă că tot ce o să faceți pe el o să fie fluent… deci fără sacadări.
Pe partea software are capabilități Smart TV 2.0 și Smart Interaction 2.0 (la asta e utilă camera integrată). Ultimul lucru, adică cel cu interacțiunea, e ceva deosebit la modelele noi deoarece acum televizorul recunoaște fața (Face recognition), poate fi controlat prin mișcări (Motion control), prin comenzi vocale (Voice Control) și dispune de suport pentru aplicații. Da, și aplicațiile ajută la o mai bună interacțiune cu TV-ul… existând o aplicație chiar și pentru cameră.

Punctele forte ale acestui model sunt culorile foarte bune, nivelele de negru excelente, umbrele în detaliu, designul atractiv
Din păcate are și puncte slabe precum ar fi prețul prea mare și că are prea multe facilități.

Dacă te interesează un televizor capabil atunci îți recomand acest model. Mulți compară acest model cu 55F8000, însă se compară mere cu pere deoarece modelul de față e mult mai bun.
Dacă ai un buget peste medie și vrei să te bucuri de filme la calitate maximă atunci doar cu un așa televizor o poți face. Știți și dvs. că pe calculator filmele nu se văd foarte bine, însă pe acest televizor nu o să întâmpinați probleme deoarece e calibrat excelent.

Dacă doriți să vă faceți mai bine o părere despre ace model atunci din clipul de alături puteți primi mai multe informații.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 55F8500, TV Smart UE55F8500”

  1. Tin sa te contrazic deoarece acest televizor nu are prea multe tehnologii si facilitati. Nu e deloc complicat de folosit pentru cineva care a mai avut un smart TV, iar imaginile sunt foarte clar.
    Ca sa fie clar eu nu detin acest televizor dar l-am vazut expus.

Comentariile sunt închise.